• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Muharrem Usta: “Ceza Da Gelse Dünyanın Sonu Değil”

Muharrem Usta: “Ceza Da Gelse Dünyanın Sonu Değil”
Trabzonspor Kulübü Başkanı, Gebze'de katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı, Gebze'de katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. UEFA'ya yaptıkları görüşmeyle ile ilgili konuşan Usta, "Ümit ederim ki oradan bir ceza almayız. 4 yıllık bir gözetim istedim. Ne geleceğini 1 hafta, 10 gün içinde göreceğiz" dedi.

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği geceye katılan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu. UEFA'da yaptıkları görüşmeye değinen Usta, "UEFA'da 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Çok iyi bir hazırlıkla gittik. 6 kişilik bir ekiple Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumun bilinciyle, geleceğini nasıl planlayacağımızla ilgili iyi bir çalışmayla gittik. UEFA'da toplantıya girmeden önce arkadaşlara oradaki şampiyon olmuş bu güne kadar kulüplerin kazanmış olduğu kupaların önünde bir fotoğraf çekildik. UEFA yetkilileri ile Trabzonspor'un bugüne kadar ki durumunu ve yarınını konuştuk" dedi.

"CEZA DA GELSE DÜNYANIN SONU DEĞİL"

4 yıllık iş plan yaptıklarını ifade eden Usta, "4 yıllık bir yaptık. UEFA'nın elindeki kılıç boynumuzda, 6 ayda bir ifade vermek için yapmadık. Biz kendi onurumuz için, Trabzonspor'umuz için, kendi geleceğimiz için bu iş planını yaptık. Ama elbette UEFA'nın gözetimine de girdiğimiz için masaya 6 ayda bir tabii ki oturacağız. Ama biz hesap vermek için yönetim olarak bu planlamayı yapmadığımızı çok ince ince anlattık. Ümit ederim ki, oradan bir ceza almayız ve gözetim süreci ile ben 4 yıllık bir gözetim istedim. Ne gelecek, muhtemelen 1 hafta, 10 gün içerisinde göreceğiz. Ben gözetimle atlatabilme ihtimalini yüzde 50.1 gibi görüyorum. Birazcık sanki o tarafa döndük gibi. Ceza da gelebilir mi? Gelebilir. Ceza da gelse, dünyanın sonu değil. Biz şuna alışkınız. Başarı elde etmek isteyenler, hangi sıkıntı ile karşılaşırsa karşılaşsın altından kalkacak cesaret, birikim, deneyimine sahipse, bazen o olumsuz gibi gördükleri kararlardan bile iyi sonuçlar çıkarırlar. Onun için karar ne gelirse gelsin, gözetim de gelse bizim için kurtuluş değildir, ceza da gelse kurtuluş değildir. Kurtuluş reçetesi Trabzonspor olarak, yönetim olarak bizim elimizdedir ve size sırtımızı dayadığımız milyonlardadır. Endişeniz olmasın, her ne gelirse gelsin altından çok ama çok iyi kalkmasını bileceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Seçildiğimiz günden bu güne Stephane Mbia'nın parası dışında kulübe bir lira para girmedi. Biz arkadaşlarımızla bu geçiş dönemini desteklemeye çalıştık ve bilmiyorum ama on milyonlarca katkı ile döndürmeye çalışıyoruz. Kulüp çok zor durumda. Galatasaray maçında tam şöyle başımızı kaldıracağız işte, o faciayı yaşadık. Yeniden kırmızı kartlar, cezalı oyuncular ve motivasyon yeniden indi" diye konuştu.

Usta, ayrıca sezonun geri kalanının kendileri için zor geçeceğini ifade ederek, kadroda mühendislik hataları olduğunu da söyledi.

Konuşmaların ardından başkan Muharrem Usta'ya plaket verildi.

Muharrem Usta: “Ceza Da Gelse Dünyanın Sonu Değil”

Muharrem Usta: “Ceza Da Gelse Dünyanın Sonu Değil”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim