• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"
Samsunspor Kulübü'nü ziyaretinde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, acısıyla tatlısıyla yaşanan her şeyi geride bırakıp yeni bir sayfa...

Samsunspor Kulübü'nü ziyaretinde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, acısıyla tatlısıyla yaşanan her şeyi geride bırakıp yeni bir sayfa açmaları gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'yu Nuri Asan Tesisleri'nde ziyaret etti. İki kulüp başkanı da kulüplerin arasındaki gerginliklerin ortadan kaldırılması ve dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi yönünde açıklamalar yaptı. Ziyarete Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Samsun Medikal Park Hastaneleri Genel Müdürü Opr. Dr. Hakan Özkan da katıldı.

TUTU: "İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ İLİŞKİLERİMİZ DAHA SICAK DAHA SEVECEN GELİŞİR"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın ziyaretinin kendilerini son derece memnun ettiğini dile getiren Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, "Samsun ve Trabzon, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli iki kenti. Bu iki şehrin en önemli iki markası da Samsunspor ve Trabzonspor. Aynı kategoride yarıştığımız müddetçe Trabzonsporla tatlı bir rekabetimiz olacaktır. Ama önemli olan saha dışında dostluğun, arkadaşlığın ve centilmenliğin hep ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Bugünkü ziyaret bunun açısından çok önemli. İnşallah bundan sonraki ilişkilerimiz çok daha gelişerek devam edecektir. Bu ziyaretten dolayı başkana teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki ilişkilerimiz daha sıcak daha sevecen gelişir" dedi.

USTA: "KENDİMİ BURADA EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM"

Samsunspor ve Trabzonspor'un kendi şehirleri için büyük markalar olduğunu belirten Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Tarihi yolculuğa baktığımızda Samsunspor, Trabzonspor, Orduspor, Giresunspor ve Rizespor çok önemli kulüpler. Karadeniz'in yan yana dizilmiş bilezikleri gibi. Az önce başkanın dediği gibi sahadaki rekabet her zaman olması gereken bir şey. Ama Karadeniz insanı için Karadeniz kulüplerinin üzerlerine düşen bir sorumluluk var. Bu sorumluluklar da dostlukları pekiştirmeye yaradığı sürece bir önem arz ediyor. Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize buradaki insanlar aynı denizden balık yiyorlar, aynı yörenin suyunu içiyorlar, birbirlerine benzer yemekler yiyorlar, aile gelenekleri neredeyse birbirlerinin aynısı, çok yakın akrabalık ilişkileri var. Sporun da buna katkı sunması beklenirken, son dönemlerde maalesef biz birbirimizi üzen durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Bundan hiç birimiz mutlu olmayız. Ben Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak gerçekten şöyle düşünüyorum; Samsunspor bizim için çok önemli çok değerlidir. Samsun şehri bizim için çok değerli çok önemli. Samsun vilayetindeki her bir insan bizim için çok değerli ve çok önemli. Biz aslında biriz, bütünüz, beraberiz; nerede ne şekilde olursa olsun birbirimizin dertleriyle dertlenmeliyiz. Benim için Samsunspor sizin kulübünüz olduğu kadar bizim de kulübümüzdür. Trabzonspor Kulübü de Samsun için öyle olmalıdır ve öyledir de. Onun için biz sporun dostluğunu ortaya koyabilmek adına bir araya geldik. Burası bizim evimiz. Gerçekten ben kendimi öyle hissediyorum. Samsunspor'un tekrar o başarılı yıllara dönebilmesi hepimiz için önemli. Bizim elinizden ne geliyorsa her türlü her yerinde olmak isteriz. Samsun altı çizilmesi gereken hem önemli bir kulüp hem önemli bir şehirdir. Bundan sonrası için el birliğiyle neler üretebileceksek Trabzonspor ve Samsunspor taraftarı için tüm bu bölgede yaşayan insanlar için olumlu anlamda atılacak her adıma bizlerin önderlik yapması gerekir. Bize düşen ayrıştırmak değil birleştirmektir. Acısıyla tatlısıyla yaşanan her şeyi geride bırakıp yeni bir sayfa açıp ve bu sayfaya en ufak bir toz kondurmadan bu doğrultuda birlikte hareket etmeliyiz. Biz Trabzonsporlular olarak, ben Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak, üzerimize ne düşüyorsa olmamız gerektiği yerde olacağımızı söyleyebilirim. Bizim durumumuzda ekonomik olarak sizin durumunuzdan çok farklı değil ama büyük camialar bunun altından kalmasını becerirler. Biraz takım geride kalsa da Play-off'lara çok da uzak değilsiniz. Geçen yıl sizin Antalyaspor'la olan maçınızda ben de oradaydım. O maçta beraberdik. İnşallah biz bu bölgede başta Samsunspor olmak üzere takımlarımızın Süper Lig'e gelmesini isteriz. İnşallah da Samsun şehri için Samsunsporlular için bu özlem en kısa sürede biter" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, Muharrem Usta'ya ziyaret sebebiyle hediye takdim etti. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"

Muharrem Usta: "Artık Yeni Bir Sayfa Açmalıyız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim