• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Muharrem İnce: Sağcısı da solcusu da destek oldu

Muharrem İnce: Sağcısı da solcusu da destek oldu
İnce, Cumhuriyet Meydanı'nda partisine ait otobüsün üzerinden vatandaşlara seslendi.

"Sizlere değil ama AKP'ye oy vermiş vatandaşlarımıza bir şey söylemek istiyorum ve söyleyeceğim; üzülmeyin" diyen İnce, seçimin demokratik bir yarış olduğunu söyledi.

 

Resmi olmayan sonuçlara göre, partisinin adayı Vefa Salman'ın seçimi kazandığını hatırlatan İnce, onun adaletli bir şekilde görev yapacağını ve herkesin belediye başkanı olacağını anlattı. İnce, şöyle devam etti:

"SEÇİMİ SADECE CHP'LİLERLE KAZANMADIK"

"Yalova Belediyesi emin olun ki yolsuzlukla anılmayacaktır. Emin olun ki Milletvekili Muharrem 
İnce asla belediyenin işlerine burnunu sokmayacaktır. Ankara'da yardımcı olacağım bir şey varsa her belediye başkanına olduğum gibi Vefa Salman kardeşime de yardımcı olacağım. Tertemiz, pırıl pırıl bir sosyal demokrat belediye göreceksiniz. Bu seçimi sadece CHP'lilerin oylarıyla almadık. Başka partilere mensup kardeşlerimiz de partimize oy verdi. Onlara teşekkür ediyorum, gözlerinden, ellerinden öpüyorum. Asla bunu inkar etmiyoruz. Türkiye'de konuşulan bir çatı olayını işte siz Yalova'da gerçekleştirdiniz. Çatı bu. Türkiye'ye moral oldunuz. Türkiye'nin vicdanlarını ve yüreğini rahatlattınız. Türkiye'de beraber olursak diri olursak neler yapabileceğimizi gösterdik. "

"SAĞCISI DA SOLCUSU DA BİZE DESTEK OLDU"

İnce, seçim yarışında kendileri gibi devlet memurlarının da meydanlarda olduğunu dile getirerek, polis memurlarının emek harcayıp ter döktüğünü ve bu stresi yaşandığını belirtti.

Herkesten, kendilerine haklarını helal etmesini isteyen İnce, seçim sürecinde ve sandıklarda her kesimden destek gördüklerini vurguladı.

Günlerce dedikodularla uğraştıklarını söyleyen İnce, "Hiçbirine inanmadınız. İftiralara kulak asmadınız. Boyun eğmediniz. Bu ülkedeki, Türkiye'nin çeşitli yelpazedeki insanları, bize destek oldunuz. Solcular, sağcılar bize destek oldu. Allah onlardan razı olsun. Doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi bize destek oldu. Yoksullar, varlıklılar, başörtülüler, başı açıklar destek oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Salman ise kendisi ve partisine gösterilen teveccüh için teşekkür ederek, mazbatasını aldıktan sonra daha geniş kapsamlı konuşacağını bildirdi.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim