• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Muhabbet Hatları

Muhabbet Hatları
Muhabbet Hatları

 

Erkeklerin hoşlanmış oldukları muhabbeti yapan bayanlar şüphesiz olarak onların gözünde, diğer bayanlara nazaran daha iyi bir yerde olacaklardır. Erkekler evlenecek oldukları bayanları da aslında bu tür hareketlerine bakarak seçmektedirler. Onların ömür boyu evli kalacağı kadının, muhabbet anlamında da ona eşlik etmesi gerekmektedir. Bayanların muhabbetleri karşısında, erkek bireyler eriyip bitmektedirler. Onların bu durumunu fırsat bilen kadınlar, cilveli bir konuşma sergileyerek onların akıllarını başlarından alabileceklerdir. Erkeklerin bu anlamda tecrübe edinmesi adın canlı sohbet platformlarını ziyaret ederek, oradaki bayanlarla biraz pratik yapması faydalıdır. Orospu telefonlarını aradıkları takdirde, seviyesiz bir konuşmanın içinde kendilerini bulabilirler.

Bunun yerine konuşmayı bilen ve seven bayanları tercih ederek, muhabbetlerini onlarla gerçekleştirmeye fazlasıyla özen göstermelidirler. Her bayanın muhabbeti de erkekleri sarmayabilir. Kendilerini cinsel anlamda tahrik edecek ve şevke getirecek olan bayanlar onların daha öncelikli bir hedefi olacaktır. Whatsapp numaralarından da bu tür bayanları keşfederek onlarla da muhabbet edebileceklerdir. Fakat bu uygulamadaki numaralara ulaşmak için öncelikle telefona kayıt edilmesi gerçeğini de unutmamak gerekir. Bu anlamda bireylerin sergilemesi gereken tavırlar arasında, internet üzerinde bu araştırmaları yapmak yer almalıdır.

Bireyler, ancak bu tür numaralara internet üzerinden ulaşabileceklerdir. Diğer ilan yöntemlerini kullanarak ya da farklı alanlarda kesinlikle bu tür numaraları bulamayacaklardır. Bayanların, her konuda muhabbet etmeye açık olduklarını erkeklerin bilmesi gerekir. Fakat bayanları doğrudan bu muhabbetin içine sokabilmek maksadıyla onların gururlarını okşayacak hareketlerde bulunmak gerekecektir. Ayrıca onlara alttan alttan mesajlar vererek de bunu kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Özellikle bağlanmış olduğunuz canlı sohbet hattındaki bayanlar, her türlü muhabbete girmek isterler. Onları muhabbet anlamında cezbedemediğiniz zaman size sıradan biri gibi davranabilir ve buna bağlı olarak da sizin canınız sıkılabilir. Bu durumla karşılaştığınızda yapacak olduğunuz hareket, bayana bir arkadaş gibi yaklaşmak olacaktır. Onlara arkadaş olduğunuzu hissettirdiğinizde size karşı daha iyi bir tutum içinde bulunabileceklerdir. Bayanların, erkekler nezdinde değerli olduklarını da bilmeleri gerekmektedir. Onlarla kuracak oldukları arkadaşlıklar erkekler açısından çok fazla bir öneme sahiptir ve bu dostlukları bitirmeye niyetleri de olmayacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim