• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

“Muğla’ya Ve Muğlaspor’a Hainlik Yapanlar Var”

“Muğla’ya Ve Muğlaspor’a Hainlik Yapanlar Var”
Muğlaspor'a kaynak yaratmak amacıyla gerçekleşen çalışmalar ile ilgili kendilerini şikâyet eden isimleri bildiklerini ve bu tür davranışların sürmesi...

Muğlaspor'a kaynak yaratmak amacıyla gerçekleşen çalışmalar ile ilgili kendilerini şikâyet eden isimleri bildiklerini ve bu tür davranışların sürmesi halinde bu isimleri Muğla kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getiren Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, "Muğlaspor tüm Muğla'nın ortak değeridir. Ona sahip çıkmak da bu şehirde yaşayan herkesin görevidir" diye konuştu.

Bölgesel amatör Lig'de (BAL) şampiyon olarak 3. lig özlemini sona erdirmek isteyen Muğlaspor'da Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu son günlerde bazı kişilerin kulübün sınırlı imkânlarına göz diktiğini kaydetti. Kulübe gelir getirmek amacıyla yönetim kurulu olarak ilin mülki amiri ve yerel yönetimlerin destekleri ile önemli projeler ürettiklerini belirten Başkan Beyimoğlu, "Kulübümüze daha fazla gelir sağlamak amacıyla yönetim kurulumuz neredeyse 24 saat mesai harcıyor. Ürettiğimiz projeleri Sayın Valimiz ile yerel yönetimlerdeki Sayın Belediye Başkanlarımıza sunuyoruz. Onların da olurlarını alarak bu projeleri hayata geçiriyoruz. Kulübü şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Kulübün beş kuruşunun heba olmaması için büyük çaba sarf ediyoruz. Aylık kulübün gelir ve gider tablosunu ilimizin büyükleri olan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanlarımıza her ay düzenli olarak sunuyoruz. Bizler tüm bu güzel çalışmaları yaparken bazı Muğla ve Muğlaspor düşmanları kulübün gelirlerine göz dikerek hainlik yapmaya çalışıyor. Bizim projelerimizi BİMER'e şikâyet ederek bizim yolumuza taş koymak istiyorlar. Bizler Muğlaspor sevdalıları olarak kulübümüzü şikâyet eden bu isimleri biliyoruz. Bu tür şikâyetlerin sürmesi halinde Muğlaspor'a hiç bir zaman beş kuruş katkısı olmayan ancak, bizi çalışmalarımıza köstek olan bu isimleri Muğla kamuoyu ile paylaşmayı düşünüyoruz. Bu hainler bu sevdaya gönül veren herkes yakından öğrensin istiyoruz" dedi.

Türkiye'nin diğer illerinde zorunlu bağış ortamı oluşturulmasına rağmen, Muğla'da bu işi gönüllülük esasına göre yaptıklarını dile getiren Başkan Beyimoğlu, "Bizim tüm çalışmalarımız şeffaftır. Muğlaspor'a zorunlu beş kuruş bağış yaptım diyen hiç kimse olmadı, olamaz da. Türkiye'de futbolun endüstri olduğu bazı iller vardır. Örneğin Bursa, Sivas ve Antep gibi. Tüm bu illerde kulüp kaynakları ilin tüm bileşenlerinin bir araya gelmesi ile sağlanıyor. Bu illerde bu tür hainler ve aykırı sesler olmadığı için ilin takımları liglerde bir üst tura çıkarken, o illerin ekonomisi de üst liglere yükseliyor. Biz tüm büyükşehrin takımı olan Muğlaspor'umuzu daha bir üst liglere yükseltebilmek için sürekli çalışma halindeyiz. Biz bu çalışmaları yaparken yolumuza taş koyanlar şunu bilsin ki, biz bu sevdadan asla geri dönmeyeceğiz. Kulübümüze maddi ve manevi olarak destek veren ve her zaman yanımızda olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara Muğlaspor ailemiz adına şükranlarımı sunarım" dedi.

“Muğla’ya Ve Muğlaspor’a Hainlik Yapanlar Var”

“Muğla’ya Ve Muğlaspor’a Hainlik Yapanlar Var”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim