• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Muğlaspor’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Muğlaspor’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı
24 Ocak'ta başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci devre maçları öncesinde Muğlaspor yönetim kurulu tarafından düzenlenen toplantıda kulübün çalışmaları...

24 Ocak'ta başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci devre maçları öncesinde Muğlaspor yönetim kurulu tarafından düzenlenen toplantıda kulübün çalışmaları masaya yatırılırken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda yapılan toplantıda, Muğlaspor'un projeleri ve çalışmaları değerlendirilirken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için neler yapılabileceği konuşuldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Turizm Daire Başkanı Ali İnan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Harun Akın, Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, kulüp eski Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Muğlaspor Kulübü Müdürü Adem Korkmaz ve diğer ilgililer katıldı. Toplantıya davetli olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile CHP il ve ilçe başkanlarının partilerinin kurultay çalışmaları için Ankara'da bulunmaları, AK Parti il ve ilçe başkanlarının da sağlık sorunları nedeniyle katılamadıkları açıklandı.

Toplantıda Muğlaspor yönetim kurulunca katılımcılara Muğlaspor bu sezon gerçekleştirdiği çalışmalar ve ekonomik tablo hakkında bilgiler verilirken, ligin ikinci devresinde şampiyonluk hedefine ulaşılabilmesi için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu.

Vali Yardımcısı Kamil Köten, Muğlaspor Yönetim Kurulunu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Muğla Valiliğinin imkânları ölçüsünde her zaman Muğlaspor'un maddi manevi yanında olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Köten, takımın sezon sonunda şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacağını belirtti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, koyu bir Muğlaspor taraftarı olduğunu belirterek, "Haluk Beyimoğlu Başkanlığındaki Muğlaspor yönetim kurulu başarılı çalışmalar gerekleştiriyor. Biz de Menteşe Belediyesi olarak imkânlarımız ve yasalar çerçevesinde kulübe her konuda destek veriyoruz. Benim tüm hayatım Muğlaspor ile gerçekleşti. Çocukluğumdan bu yana her zaman Muğlaspor'un en büyük ve gerçek taraftarlarından biriydim. En büyük dileğim sezon sonunda Muğlaspor'u şampiyon görmek" diye konuştu.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Özalmaz da müdürlük olarak her zaman Muğlaspor'un yanında olduklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Turizm Daire Başkanı Ali İnan büyükşehir özellikle tesisleşme yönünden spor kulüplerinin yanında ve destekçisi olduğunu ifade etti.

Toplantıda konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, camianın şampiyonluk yolunda tek yürek olduğunu belirterek, "Takımımız başarılı bir ilk devre geçirdi. 24 Ocak'ta başlayacak olan ikinci devre öncesi camiamızı bir araya getirmek için bu toplantıyı düzenledik. Toplantıda her zaman şeffaf bir şekilde yürüttüğümüz ekonomik çalışmalar ve projelerimiz hakkında camianın ileri gelenlerine bilgi aktardık. İlimizin yöneticilerine ve eski kulüp başkanlarımıza bizlere verdikleri destek ve duydukları güven nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimle birlikte takımımızın sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşması için yoğun gayret gösteriyoruz. Ligin ikinci devresinde bu tür toplantıları daha sık düzenleyerek kulübü her zaman olduğu gibi ortak akılla yönetmek istiyoruz" dedi.

Muğlaspor’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Muğlaspor’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Muğlaspor’da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim