• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Muğla’nın Ulaşım Sorunları Yerinde İnceleme Altında

Muğla’nın Ulaşım Sorunları Yerinde İnceleme Altında
Muğla'ya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz'de yapılan ve yapılması planlanan...

Muğla'ya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz'de yapılan ve yapılması planlanan kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la görüşen Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk Muğla'nın sorunları hakkında bilgiler vermişti. Binali Yıldırım'ın talimatıyla Muğla'da karayolları üzerinde yapılması istenen kavşak ve yol düzenlemelerini yerinde incelemek üzere gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'i AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi ve çok sayıda partili karşıladı. İzmir Karayolları Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte sabah saatlerinde Dalaman'da yol üzerinde sık sık durarak kavşak istenen yerleri inceleyen Coşkunyürek daha sonra Dalaman İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kalabalık bir partili grup tarafından karşılanırken İlçe Başkanı Mehmet Orhan kısa bir konuşma yaptı. Orhan, Dalaman'ın gelişme sürecinde olduğunu belirterek "Yol konusunda bazı sıkıntılarımız var. Bunları sayın bakan yardımcımızın katkılarıyla çözeceğimize inanıyorum" dedi. Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ise, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ziyaret ettiğimizde bize Muğla'nın sorunlarını çözme sözü vermişti. Bugünde sayın bakan yardımcımız Muğla'ya geldi. İlçelerin sorunlarını yerinde görüp tespitlerini gerçekleştireceğiz. Biz bu dönemin çok farklı bir dönem olacağını, bir fırsat dönemi olacağını söylemiştik. Sağolsun bütün bakanlarımız Muğla'ya büyük önem veriyorlar. Muğla'mıza ikinci kez gelen bakan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum" dedi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'de Ak Parti hükümetleri olarak 2002 yılından bu yana ülkenin kalkınması için büyük bir gayretin içerisinde olduklarını söyledi. Coşkunyürek "Halkımızın verdiği destekle hep tek başına iktidar olarak sağlanan huzur ve istikrar ortamıyla bizde çalışmalarımızı büyük gayret ile sürdürüyoruz. Vatandaşımıza bu süre içinde en çok hangi yapılan işlerden memnunsunuz diye sorduğumuzda bu işlerin başında Ulaştırma, sağlık gelir. Diğer yapılan çalışmalar ile bu iş zirveye ulaşır. Burada da yapılan işlerin başında, vatandaşları memnun eden işlerin başında karayolları gelmektedir. Hizmetlerimiz bitmiş değil. Çünkü her geçen gün kalite arttı, beklentilerimiz arttı, çalışmalarımız arttı. Biz millet olarak çok şanslıyız. Çünkü bu işi bilen bu işi özümsemiş, Türkiye'deki bütün yapılanmaya hakim bir Ulaştırma Bakanımız var. Bakanımız çalışmasıyla, verdiği sözleri tutmasıyla herkesin gönlünde taht kurmuştur. Muğla'da bakanımıza gerçekleşen ziyarette Muğla'daki bazı sorunlar dile getirildi. Bakanımızda talimatıyla bugün sorunları yerinde görmek için geldik. Noktasal sorun işaret eden yerleri tek tek geziyoruz. Yapmak içinde elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ardından Dalaman, Köyceğiz'e geçerek muhtarların belirttiği kavşak, köy yolları, ilçe giriş ve çıkışlarında inceleme yapan Yüksel Coşkunyürek'e burada Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'te eşlik etti.

Muğla’nın Ulaşım Sorunları Yerinde İnceleme Altında

Muğla’nın Ulaşım Sorunları Yerinde İnceleme Altında

Muğla’nın Ulaşım Sorunları Yerinde İnceleme Altında

Muğla’nın Ulaşım Sorunları Yerinde İnceleme Altında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim