• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı dönüşüm hizmeti kapsamında, Selimiye Birlik 33 Nolu Kooperatifi 10 araçla dönüşüme katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı dönüşüm hizmeti kapsamında, Selimiye Birlik 33 Nolu Kooperatifi 10 araçla dönüşüme katıldı. Milas Selimiye Birlik 33 Nolu Kooperatifi 21 araçtan 10 araca dönüşerek, ulaşımda dönüşüm kapsamında yeni araçlarını yapılan törenle tanıttı.

Selimiye'de gerçekleştirilen ulaşımda dönüşüm törenine; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi Meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Milas 33 Nolu Selimiye Kooperatifi Başkanı Özcan Alptekin; Muğla Büyükşehir Belediyesi özel toplu taşıma araçları dönüşüm projesine Selimiye Kooperatifi olarak 10 araçla katıldıklarını ve amaçlarının vatandaşlara yasadan doğan taşıma haklarıyla daha konforlu, kaliteli, disiplinli yolcu taşımacılığı yapmak olduğunu dile getirdi. Kooperatifte bulunan 21 araçtan 10 araca dönüştüklerini söyleyen Alptekin, bu dönüşümle üyeleri arasındaki birlik duygusunun da gelişeceğini belirtti ve dönüşüm çalışmalarında kendilerine her türlü desteği veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e teşekkür etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ulaşımda dönüşüme Milas'ın çok büyük önem verdiğini belirterek; "Büyükşehir belediyemizin ulaşımda dönüşüm hizmeti vatandaşlarına verdiği değer ve önemi gösteriyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir özveri, çalışma ile Muğla genelinde başlattığı ulaşımda dönüşüm hizmetiyle vatandaşa ve şoför esnafına vermiş olduğu önemi gösteriyor. Milas'ımızda ulaşımda dönüşümde ikinci araç tanıtım törenindeyiz. Muğla Büyükşehir Belediye'mizin yürüttüğü kararlı, programlı ulaşımda dönüşüm hizmeti ile vatandaşlarımıza daha kaliteli, konforlu hizmet verilecek bu da büyükşehir belediyemizin ve Başkanımız Osman Gürün'ün vatandaşlarına verdiği değeri gösteriyor. Taşıma konusunda haksız eleştirilere uğrayan büyükşehir belediyemizin ulaşımda dönüşüm uygulaması birçok büyükşehir belediyesinin incelediği bir projedir. Ben bu hizmette emeği geçen başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün'e, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire'mize, şoförler odamıza, kooperatiflerimize, taşımacı esnafımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

MUĞLA'NIN YÜZDE 65'İ DÖNÜŞTÜ

Açılış töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla genelinde yüzde 65 ulaşımda dönüşüm sağladıklarını ifade ederek konuşmasında "Halkımızın ulaşım hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması, şoför esnafımızın da bu sektörden ekmeğini kazanması gerekiyor. Ulaşımda dönüşüm hizmetimizle vatandaşlarımızın son teknoloji, çevreci, engelli rampalı, güvenlikli araçlarla hizmet almasını sağlıyor, aynı zamanda kanunen ücretsiz seyahat hakkı olan vatandaşlarımızın bu haklarından yararlanmalarını sağlıyoruz. Muğla'ya da bu hizmet çok yakışıyor. Ulaşımda dönüşümde köy kooperatiflerimizin özel durumu dışında yüzde 65'inde ulaşımda dönüşümü sağladık. Diğer kooperatiflerimizde vatandaşlarımızın ve şoför esnafımızın memnuniyeti sonucunda bu dönüşüme katılacaklar. Muğla'da belli bir disiplin, belli bir kural içerisinde halkımıza hizmet verirken esnafımız da yolcularımız da mutlu olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi anlamaya çalışarak sevgi, hoşgörü ve güler yüzle hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı

Muğla’da Ulaşımda Dönüşüm Yüzde 65 Tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim