• BIST 9645.02
  • Altın 2411.635
  • Dolar 32.5813
  • Euro 34.7954
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Muğla'da su faturası ödeme ağı genişliyor

Muğla'da su faturası ödeme ağı genişliyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 22 noktaya, elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 22 noktaya, elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin kontör yükleyebileceği, 7 gün 24 saat su faturası ödeyebileceği MUSKİMATİK vezneleri kuruyor.

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, MUSKİMATİK'le abonelerine yönelik hizmetlerinin daha verimli, hızlı ve aksaksız olmasını amaçladıklarını söyledi. Yaz mevsiminde gelen yerli ve yabancı turistler sebebiyle veznelerde oluşan yoğunluğu azaltmayı planladıklarını belirten Ülgen, "Yaz mevsiminde ilimizin nüfusu, yaklaşık olarak 3 milyon rakamını buluyor. Bu nedenle yaz aylarında veznelerimiz yoğunluk içerisine giriyor. Bu mevsimde havaların sıcak olmasıyla birlikte vatandaşlarımızın veznelerden ödeme yapmasının zorlaştığını ve vakitlerini daha tasarruflu kullanmaları açısından ilimizin 22 ayrı noktasında MUSKİMATİK veznelerimizi oluşturma kararı aldık. Şu anda kurulum aşamasında olan MUSKİMATİK'lerimiz, en kısa sürede aktif hale gelerek, kurumumuzdan hizmet alan vatandaşlarımızın su faturalarını kısa sürede ve günün her saatinde ödeme yapabilmeleri sağlanmış olacak." dedi.

Genel Müdür Ülgen, bu projeyle birçok vatandaşa fatura ödeme konusunda kolaylık sağlanacağını vurgulayarak, "Kurumumuzun kuruluşuyla birlikte 35 bin ön ödemeli sayaca sahip vatandaşlarımızın en çok talep ettiği, mesai saatinden sonrada kontör yüklenebilmesiydi. Bununla ilgili çalışmalarımızın sürdüğünü de vatandaşlarımıza her fırsatta dile getirdik. En kısa sürede aktif hale geçecek olan MUSKİMATİK'lerimizle bundan sonra elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerimiz, kartlarına günün her saatinde, bütün banka kartlarıyla ve nakit olarak kontör yükleyebilecekler. Aynı zamanda bu veznelerimizle 400 bin abonemiz de 7/24 su faturalarının ödemesini yapabilecekler." diye konuştu.

Muğla'da su faturası ödeme ağı genişliyor

Muğla'da su faturası ödeme ağı genişliyor

Muğla'da su faturası ödeme ağı genişliyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim