• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Muğla Muhtarlar Derneği Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Muğla Muhtarlar Derneği Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti
Muğla İl Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Muğla İl Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Muğla İl Muhtarlar Derneği Başkanı Menteşe ilçesi Kozağaç Mahalle Muhtarı Kadir Gümüş ile birlikte dernek ikinci başkanı Ula ilçesi Gökçe Mahalle Muhtarı Mustafa Aracı ve dernek üçüncü başkanı Menteşe ilçesi Salihpaşalar Mahalle Muhtarı İsmail Baş katıldı. Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile Dernek Başkan Yardımcısı Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya da Muğlalı muhtarlara ziyaretlerinde eşlik etti.

Ziyarette Muğla İl Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, Bodrum'da görev yapmakta olan mahalle muhtarlarının her birine vermiş olduğu destekler ve koordinasyon içinde, uyumla yürüttüğü çalışmalarından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti. Başkan Gümüş, "Bodrum Muhtarlar Derneğine yaptığımız ziyaretin ardından Başkanımıza da uğramak istedik çünkü Bodrumlu muhtarların anlattığına göre, onlara çok destek oluyormuşsunuz. Muhtarlarımızla bizler de gurur duyuyoruz. Özellikle başkanlarımızın muhtarlarımızı böylesine sahiplenmesi bizleri onurlandırıyor. İnşallah ömür boyu böyle devam eder. Sizleri daha büyük yerlerde görmekten mutluluk duyarız. Bodrum'a gelmekten gerçekten gurur duydum. Böyle bir Başkan'a da her zaman rastlayamayız. İlginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Muğla genelinde muhtarlarımızla böylesine ilgilenen bir belediye başkanı görmedim." dedi.

"MUHTARLARIMLA BİRLİKTE EL ELE YÜRÜMEKTEN SON DERECE MUTLUYUZ"

Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon ise, "Seçilmiş insanın küçüğü büyüğü olmaz. Bilin ki halk arasında sevilen, sayılan bir insandır. Ben şu anda Bodrum Belediye Başkanı olarak böyle bir koltukta oturuyorsam, böyle bir masada böyle telefonlarım varsa onların da hepsinde bunlardan olacak. Ben hep bu yönden bakıyorum ve onun için muhtarlarıma da her zaman çok değer vermişimdir. 2009 yılından beri birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Ayda bir kere ya da en az iki ayda bir muhtarlarımızla illa ki toplantı yaparız. Eskiden 11 tane muhtarım vardı, şimdi ise Büyükşehir Yasasıyla 53 tane oldu. Ayda bir defa hep birlikte toplantı yapıyoruz ve bu toplantımızda önce sorunları konuşuyorsonra birlik beraberlik yemeği yiyoruz. Yani bizler Bodrum olarak; Belediye Başkanı ve Muhtarlarıyla beraber büyük bir aileyiz. Bu bize ne mi getiriyor? Bir kere vatandaşlarımızla birebir diyaloglarımızı geliştiriyor. Böylelikle bizim göremediğimiz, duyamadığımız, söyleyemediğimiz şeyler de ifade edilmiş oluyor. Bodrum biliyorsunuz turizm yönünden bir markadır. Bu toplantılar sayesinde ise mahallelerimizin sorunlarını hızlı bir şekilde muhtarlarımızın bize getirip Bodrum'u sezona hazırlama imkanını da sağlamış oluyoruz. Onun için muhtarlarımla birlikte el ele yürümekten de son derece mutluyuz." dedi.

Muğla İl Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, ziyaret sonunda ise Bodrum'daki muhtarlara vermiş olduğu tüm destekler için Başkan Kocadon'u tebrik ederek, bakırdan bir tuğrayı teşekkür maiyetinde kendisine takdim etti.

Muğla Muhtarlar Derneği Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Muğla Muhtarlar Derneği Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim