• BIST 9530.47
  • Altın 2470.868
  • Dolar 32.4789
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Muğla, Malzeme Şenliği'ne ev sahipliği yaptı

Muğla, Malzeme Şenliği'ne ev sahipliği yaptı
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı Topluluğu (MUYAP) tarafından ülke genelinden 130 üniversitenin inşaat mühendisliği öğrencilerinin katıldığı...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı Topluluğu (MUYAP) tarafından ülke genelinden 130 üniversitenin inşaat mühendisliği öğrencilerinin katıldığı Malzeme Şenliği düzenlendi.

3 gün sürecek olan şenliğin açılış programına MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, İnşaat Mühendisleri Odası Alifer Atasasever ve akademisyenler ve öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren MUYAP Başkanı Koray Emecan, "Topluluk olarak, mesleğe inovatif yaklaşımlar sağlamak amacıyla birlik ve beraberlik içinde tüm enerjimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bizden desteklerini esirgemeyen tüm sponsor ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ise şunları kaydetti: "Odamız, Muğla'nın ticari ve ekonomik hayatına yön vermek için çalışmalar yaparken, meslek komiteleri aracılığıyla tüm sektörlere ulaşmaktadır. Bu komitelerimizden biri de mühendislik, mimarlık ve inşaattır. Odamız İnşaat Meslek Komitesi vasıtasıyla da inşaat ve yapı sektörüne hizmetlerini sürdürmektedir. Bu nedenle bu organizasyonu çok önemsiyoruz. Gençlerimizi girişimciliğe yönlendirici faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bunları yaparken de üniversitemiz ile işbirliği içinde olmamızın bilinci içindeyiz. Öğrencilerimizin öğrenim aşamasında inşaat malzemelerini tanımaları son derece önemli. Bir turizm ve üniversite şehri olan Muğla bence dünyanın en güzel şehri. Bu şehri hep bir adım ileri taşıyabilmek adına ileri teknolojiyi takip etmek ve artı değerler sağlamak son derece önemli."Cihan

Muğla, Malzeme Şenliği'ne ev sahipliği yaptı

Muğla, Malzeme Şenliği'ne ev sahipliği yaptı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim