• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Müftü Emen Gençlerle Hasbihal Etti

Müftü Emen Gençlerle Hasbihal Etti
Düzce Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan "Gençlerle Hasbihal; futbol bahane sohbet şahane" projesi kapsamında...

Düzce Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan "Gençlerle Hasbihal; futbol bahane sohbet şahane" projesi kapsamında sohbet programları başladı.

Milletine sevdalı, hür düşünebilen. Milli ve manevi değerlerine bağlı, benlikten sıyrılmış, biz olmanın şuurunda, ilim ve irfan ile donanmış bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla Müftülük Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu tarafından hazırlanan proje hayata geçirildi.

Eski Mengencik Köyü gençlerine yönelik sohbet programına katılan Müftü Selami Emen çok güzel bir çalışmanın katılımcısı olan gençlere teşekkür etti.

Emen, gençlerin futbol sevgisi ile hasbihal birlikteliğinin sağlanması hem kendi kurumunun hem de paydaş olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün hizmetleri arasında bulunduğunu söyledi. Emen, "Günümüz gençliğini meşgul edecek çok renkli bir hayat var. Fakat hayatın en güzel anı olan gençlikte asıl olan Allah'la bir olabilmektir. Bununla birlikte spor sağlam bir beden için gereklidir. Ben de gençliğimde amatörde oynadım. Bazen statlara gittiğimizde namaz vakti gençlerin bir kenarda namazlarını karton üzerinde kıldıklarını gördüm. Unutulmaması gereken hiçbir şeyin bizi Allah'a ibadetten alıkoymamasıdır" dedi.

Projede gençlerinin büyük bir ilgi ile katılım sağladığı Halı Saha futbol etkinliklerinin Gençlik Merkezi müştemilatında bulunan halı sahanın ücretsiz kullanımını sağlanmakta. Halı sahada futbol oynama gayesi ile gelen 14-29 yaş arası gençlerin oyun saatinin bir saat öncesinden Gençlik Merkezine gelerek Değerler Eğitimine katılımı sağlanıyor. Bununla birlikte Proje kapsamında Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile 10 köy ve mahalle gençleri arasında Kutlu Doğum Turnuvası düzenlenmesi planlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Gençlik Gezileri kapsamında projeye katılan gençlere yönelik tarihi, kültürel, sosyal geziler düzenlenecek, gençlerden zaman ve yaş durumları müsait olan gençler Gençlik Kamplarına yönlendirilecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Merkezlerinde uygulamaya koyduğu "Yeni Bir Nefes" faaliyetleri kapsamında gençlere yönelik etkinlikler planlanacak.

Müftü Emen Gençlerle Hasbihal Etti

Müftü Emen Gençlerle Hasbihal Etti

Müftü Emen Gençlerle Hasbihal Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim