• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Müezzinoğlu: “Teröristleri Kazdıkları Çukurlara Biz Gömeceğiz Bu Millet Gömecek”

Müezzinoğlu: “Teröristleri Kazdıkları Çukurlara Biz Gömeceğiz Bu Millet Gömecek”
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Diyarbakır'da Türk bayrağı dalgalanıyor, dalgalanmaya devam edecek. Hakkari'de dalgalanıyor, dalgalanmaya devam edecek....

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Diyarbakır'da Türk bayrağı dalgalanıyor, dalgalanmaya devam edecek. Hakkari'de dalgalanıyor, dalgalanmaya devam edecek. Kim ne yaparsa yapsın o teröristleri inşallah kazdıkları çukurlara biz gömeceğiz bu millet gömecek" dedi.

Bursa Balkan Göçmenleri Federasyonu'nun 31'inci kuruluş yıl dönümü kutlamasına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Siyasi tercihlerimiz farklı da olsa bu vatan bizim vatanımız hedeflerimiz aynıdır. Bu vatan bizim vatanımız bu bayrak bizim bayrağımız, bu millet bizim milletimiz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, eğer toprak üzerinde ölen varsa vatandır. Bu vatan uğruna biz ölmeye hazırız. Bu bayrak uğruna biz ölmeye hazırız. Bu milletin muasır medeniyet seviyesinin üzerine yürümesi için birlik ve beraberlik içinde kardeşlik duygularıyla birbirimize daha çok kenetlenerek güçlü bir yolculuk yapmaya ihtiyacımız var yaşam tarzlarımız farklı olsa da yaşam felsefelerimiz farklı da olsa siyasi tercihlerimiz farklı da olsa biz bir milletin mensubuyuz, Türk milletinin mensubuyuz Bu bayrak ülkenin her köşesinde güçlü bir şekilde dalgalanacak. Bu millet Balkanlardaki değerleriyle geleceğe güçlü yürüyecek Bulgaristan'daki Makedonya, Balkanlar, Kosova veya Bosna'daki kardeşlerimizin her türlü derdi bizim derdimizdir. Bu yolculukta bir şeye ihtiyacımız var ayrışmaya değil çatışmaya değil farklılıkları zenginlik sayarak birlikte yolculuk yapmaya ihtiyacımız var bu millet geleceğe umutla ve güvenle yürüyen bir millet tabi ki hainler var içimizde. 150 yıldır içerideki hainlerle 150 yıldır da dışarıdaki düşmanlarla uğraşan bir milletiz. Bu hainlerle de dışarıdaki düşmanlarla da baş edebilmeyi başarmış bir milletiz gene başaracağız. Diyarbakır'da Türk bayrağı dalgalanıyor dalgalanmaya devam edecek Hakkari'de dalgalanıyor dalgalanmaya devam edecek. Kim ne yaparsa yapsın o teröristleri inşallah kazdıkları çukurlara biz gömeceğiz bu millet gömecek" şeklinde konuştu.

Gecede Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye Bursa Balkan Göçmenleri Federasyonu tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Doğum günü pastasını Başkan Altepe, Bakan Müezzinoğlu ve federasyon üyeleriyle birlikte kesti.

Müezzinoğlu: “Teröristleri Kazdıkları Çukurlara Biz Gömeceğiz Bu Millet Gömecek”

Müezzinoğlu: “Teröristleri Kazdıkları Çukurlara Biz Gömeceğiz Bu Millet Gömecek”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim