• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Müezzinin Klibine Belediye Desteği

Müezzinin Klibine Belediye Desteği
Manisa Sultan Camisinin müezzini Ömer Faruk Altunağa henüz piyasaya çıkmayan ikinci albümünde yer alan Yak Beni Aşkınla eserine klip çekti.

Manisa Sultan Camisinin müezzini Ömer Faruk Altunağa henüz piyasaya çıkmayan ikinci albümünde yer alan Yak Beni Aşkınla eserine klip çekti. Şehzadeler Belediyesi tarafından desteklenen klipte Manisa'nın tarihi mekanları ve doğal güzellikleri kullanılarak kentin tanıtımına da katkı sağlanmış oldu.

Tarihi Sultan Camisi müezzini Ömer Faruk Altunağa'nın ikinci albümünün ilk klibi Yak Beni Aşkınla, Giritligil Otel'de düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ömer Faruk Altunağa, ilk klibinde olduğu gibi ikinci klibinde de Manisa'nın doğal ve tarihi güzelliklerini kullandıklarına dikkat çekerek, "İlk albümümüzdeki bana ait bir şiirden bestelenen Tut Elimden Mevlana isimli şiiri besteledik ve klip haline getirdik. Manisa'nın güzide mekanlarını, Sultan Camisinde, Spil Dağında, Turgutalp mevkisinde, Çaybaşı dediğimiz mekanda, Bedesten'de güzide mekanları tanıttık. İkinci klibi yine Tren Garı, Bedesten, Şifahane gibi Manisa'yı tanıtan güzel yerlerde çektik. Öncelikle şahsım adına kıymetli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik beyefendiye teşekkür ediyorum. Tarifi imkansız bir duygu. Kendi eserini kişinin izlemesi kadar güzel bir duygu olmasa gerek. Bu klipleri çekerken aklımızda hem Manisa'ya bir değer katalım hem de bundan bir sene önceki albümümüzle yakaladığımız çıkışı perçinleyelim. İzlediğiniz klipler ikinci albümümüzün iki eseri. O eserlere klip çekelim dedik."

Yeni kurulan bir belediye olmalarına rağmen sanata, sanatçıya ve şehrin tanıtımına her zaman önem verdiklerini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de şunları söyledi:

"Şehrimize ve değerlerine sahip çıkmalıyız. Şehrimizin tanıtımına önem vermeliyiz. Bu tür çalışmalarla kentimizi daha iyi bir marka haline getirmeliyiz. Zaman zaman bazı belediyelerin paylaşımları olur mesajları gelir: "Bir hemşehrimiz falanca yarışmaya katılıyor lütfen bütün vatandaşlarımız oraya destek için şuraya mesaj göndersin" gibi. Çünkü kendi şehrinden bir vatandaşın Türkiye çapında bir başarı elde etmesi ya da bir televizyon programında o şehri temsil ediyor olması, o şehrin tanınırlığı açısından çok önemli."

Ömer Faruk Altunağa'nın her iki klibini de Manisa yerine İstanbul'da çekebileceğine dikkat çeken Başkan Çelik, "Bu klipleri İstanbul'da, Ankara'da çekebilirdi. Başka şehirlerde çekebilirdi. Hatta bildiğim kadarıyla Ankara ya da İstanbul'da çekseydi kliplerin maliyetleri daha ucuz olacaktı. Çünkü bu çekimi yapan ekipler oralarda ikamet ediyor. Ama Sayın Ömer Faruk Altunağa "Biz kliplerimizi Manisa'da çekelim Manisa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmış olalım" diyerek çekimleri Manisa'da yaptırdı." dedi.

Tanıtım programında sanatçıya ait iki klip beğeniyle izlendi.

Müezzinin Klibine Belediye Desteği

Müezzinin Klibine Belediye Desteği

Müezzinin Klibine Belediye Desteği

Müezzinin Klibine Belediye Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim