• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Müdür Türkoğlu’ndan Genel Sekreter Yentür’e Ziyaret

Müdür Türkoğlu’ndan Genel Sekreter Yentür’e Ziyaret
Muş İl Sağlık Müdürü Dr. Sedral Türkoğlu, hasta kurtarma operasyonlarında koordineli çalıştıkları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür'ü...

Muş İl Sağlık Müdürü Dr. Sedral Türkoğlu, hasta kurtarma operasyonlarında koordineli çalıştıkları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür'ü ziyaret ederek teşekkür etti.

Etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının açılarak sağlık personellerinin hastalara ulaşması için ekiplerin gösterdiği başarıdan dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu ve ekibi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür'ü makamında ziyaret etti. İl Özel İdaresi ekipleri ile sahada koordineli çalışıp başarılı bir şekilde vakalara ulaştıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu, kurumlar arası koordinenin çok önemli olduğunu söyledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, Yol Şube Müdürü Fesih Çakır ve Saha Amiri Fikret Sezgin'in çalışmalara bizzat katıldığını ifade eden Dr. Türkoğlu, "Bundan önceki zamanlarda da bizim sağlık hizmeti vermeye giden ambulanslarımızla hastalara ulaşmada ve yolda kalan ambulanslarımızın da kurtarılmasında özel idare ekipleri çok büyük emek gösterdi, bize çok büyük kolaylıklar sağladılar. Bu vesile ile tüm Sağlık Müdürlüğü yönetimimizle beraber Şeyhmus Bey ve diğer personellerine teşekkür etmek maksatlı ziyarette bulanalım diye karar aldık. Kendileri bu konuda gerçekten çok başarılılar. Tüm Muş halkının bu hizmetlerden dolayı şanslı olduklarına inanıyorum. İnşallah bundan sonrada koordineli çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kar yağışı itibariyle bin 800 vakaya ulaştıklarını kaydeden Dr. Türkoğlu, "Bunların 60'ı şartları kötü olan vakalardır. Yaklaşık 30 gündür kar var. Ortalama bin 800 hastaya ulaştık" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ise, "Temel düşüncemiz; sağlık hizmetinin aksamaması için bize düşen bu görev ve sorumluluğu koordineli bir şekilde vatandaşa en iyi şekliyle ulaştırmaktır. Önceliğimiz insan olacağından bu şekilde koordineli çalışarak işimizi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık Müdürlüğü bizim en son cebimizdeki imdat butonumuzdur. Bizde zorda kaldığımızda biliyoruz ki Sağlık Müdürlüğümüzün tecrübeli personeli ve karın üzerinde gidebilecek ekipmanı vardır. Ortaklaşa, sağlıklı bir şekilde beraber birbirimize yetişiyoruz" diye konuştu.

5 yıldır İl Özel İdaresi'nde kış geçiren bir yönetici olduğunun altını çizen Yentür, "Bu beş yıllık süre içinde 413 bin nüfusun yaklaşık yüzde 63'nün kırsalda ikamet ettiği şehirde 250 bine yakın bir nüfusumuz vardır. Bugüne kadar şükürler olsun bizim hizmetlerimizden dolayı, bizim görevlerimizden dolayı herhangi bir insanın burnunun kanamaması, vatandaşa devletin imkanlarını da en iyi şekilde götürmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ben sayın müdürüme ve ekibine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Saha amirlerimiz ve yol şube müdürümüzün özellikle burada bulunmalarını istedim" şeklinde konuştu.

Yapılan ziyarete 112 ve Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Gülnur Tek, İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürü Mehmet Sağlık, Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Subhi Karataş, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Hikmet Güvercin de hazır bulundu.

Müdür Türkoğlu’ndan Genel Sekreter Yentür’e Ziyaret

Müdür Türkoğlu’ndan Genel Sekreter Yentür’e Ziyaret

Müdür Türkoğlu’ndan Genel Sekreter Yentür’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim