• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Müdür Mehmet Zorlu: YGS’de Büyük Bir Başarı Elde Eden Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum

Müdür Mehmet Zorlu: YGS’de Büyük Bir Başarı Elde Eden Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum
Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Zorlu, okul olarak YGS'de büyük bir başarı elde ettiklerini ifade etti.

Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Zorlu, okul olarak YGS'de büyük bir başarı elde ettiklerini ifade etti.

Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Zorlu, "2016 YGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte okullarımızdaki durum göğsümüzü kabarttı.İlk defa yıllar sonra ülkemizde dershanesiz olarak öğrencilerin üniversite giriş sınavlarına hazırlandığı bu yıl okullarımızın durumlarının dershaneli yıllardan daha iyi olduğu görüldü.Bu yıl üniversite sınavı hazırlıklarına 2015 Mayıs ayında başlayan ilimizin marka okullarından Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, çalışmalarının semeresini gördü. Aldığımız bilgilere göre, açıldığı günden bu yana tarihinin en başarılı sınavını veren okul, bu yıl büyük atılım yaptı. Okulun bu yıl ki başarısı geçen yıl ile karşılaştırıldığında; netler bazında geçen yıl 33,68 olan ortalamasını yüzde 55 artırarak 52,11'e, puanlar bazında da 192,550 olan ortalamasını yüzde 27 artırarak 244,589'a yükselttiği görülüyor. Geçen yıl ilk yüz binde sadece bir derecesi varken bu yıl, ilk 30 binde 2, ilk 50 binde 4 ve ilk 100 binde 13 olmak üzere toplam 19 derecesi bulunuyor. Geçtiğimiz yıllara göre kıyasladığımızda bu yıl öğrencilerimizin büyük bir başarı sağladıklarını görüyoruz. Bu tabiki kendiliğinden gelmedi. Tüm tarafların büyük ve özverili çalışması var. Biz okul olarak, yönetici ve öğretmenlerimizle, öğrenci ve velilerimizle iyi bir ekip olduk. Çok daha başarılı olacağımıza inandık ve gecemizi gündüzümüze kattık. Allah'a binlerce şükürler olsun ki bu gün başarmanın sevincini yaşıyoruz. Bizi sevenlere imam hatip liselerimizin beklenen ve özlenen başarısını armağan etmekten mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki bu başarı önümüzdeki yıllarda daha da artacaktır. Çünkü bu yıl ilk defa, sadece okul olarak üniversite sınavların hazırlık yaptık. Eksikliklerimiz, yanlışlarımız vardı. Önümüzdeki yıl bunları telafi ettiğimizde okulumuzun başarısının daha iyi olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim