• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Müdür Durgun’dan öğrencilere tavsiyeler

Müdür Durgun’dan öğrencilere tavsiyeler
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Dönemini huzuru içinde bitirdiklerini söyledi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Dönemini huzuru içinde bitirdiklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Durgun, yarıyıl tatili öncesi bir açıklama yaparak; öğretmen, öğrenci ve velililere seslendi. Müdür Durgun, "Eğitim; insana kendini geliştirebilmesini, özgüvene sahip olabilmesini ve ihtiyaç duyduğu birçok yeteneği kazanabilmesine imkan sağlar. Eğitim sayesinde iletişim kurabilir, eleştirel düşünebilir, öz değerlerine sahip çıkmayı öğrenebilir ve böylece zorluklara karşı ayakta durabilme yeteneği alabilirsiniz. Hayat en büyük sınavdır, aslında tüm sınavların en zoru ve en kapsamlısıdır. Bu sınavda başarılı olmak için çaba göstermeliyiz. Başarmak; çalışmanın ve öğrenmenin zevkine varıldığında en büyük ödüldür. Başarı için yapılacak şey bellidir; öğrenme isteği, azim ve planlı çalışma. Sizlerin başarıları bizler için, geleceğimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Bizim size olan inancımız çok büyük. Sizler geleceğimizin teminatısınız, gelecekte yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Bu sebeple kendinizi asla küçük görmeyin. Sizler yarının öğretmenleri, mühendisleri, doktorları, savcıları, yöneticileri, yani geleceğe yön veren değerli şahsiyetleri olacaksınız. Bu tatil döneminde bol bol kitap okuyun, sevdiklerinize zaman ayırın, eksikliğini gördüğünüz dersler için yeni planlar yapın. Bu duygu ve düşüncelerle, karnelerin öğrencilerimiz, aileler ve öğretmenler için hayırlı, bundan sonraki dönemlerde de daha güzel başarılara vesile olmasını diliyor, huzur dolu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum. Dönem boyunca çalışan, gayret eden tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, iyi tatiller dilerim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim