• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Mudanya şehidine ağlıyor

Mudanya şehidine ağlıyor
Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Bursa Mudanyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın baba ocağına ateş düştü.

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Bursa Mudanyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın baba ocağına ateş düştü. Şehit haberi ile birlikte Mudanya'da sokaklar bayraklarla donatılırken, evin yakınında bir taziye çadırı kuruldu.

İlhan'ın ailesi acı haber üzerine Ankara'ya giderken, Yalı Mahallesi'ndeki evlerinin önünde ise tören hazırlıkları başladı.

Şehidin Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi Esenevler caddesi üzerinde bulunan Varol apartmanını Türk bayrakları ile donatldı. Şehidin evinin önünde Mudanya belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapıldı.

Şehit Feyyaz İlhan'ın cenazesi ikini namazına müteakip Duran camisinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Ayrıca Mudanya'da yapılan anonsla şehidin cenaze namazının ikindi namazında kaldırılacağı bildirildi. Mudanya'da bayrakların yarıya indirildiği görüldü.

AMCAOĞLU: NE OLUYORSA FAKİR FUKARA ÇOCUKLARINA OLUYOR

Şehidin amcaoğlu Ahmet Demir, çok üzgün olduklarını belirterek, "Akşam saat 20.00'da haberimiz oldu televizyondan izledik. Bayağı üzüldük. Cenabı Allah kimseye göstermesin bu acıyı. Ne oluyorsa bu fakir fukaranın çocuklarına oluyor. Bir an önce yetkili insanlara, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza bir an önce barış dileklerini iletiyoruz." şeklinde konuştu

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise söyleşecek söz bulamadıklarını belirterek, "Kaybedilen canlar için başsağlığı dilerken, ailelerinin acısını içimizde, yüreğimizde hissederken bu olaya sebep olanları, işbirlikçilerini şiddetle kınıyorum." dedi.

Mahalle muhtarı Nejdi Dilsiz ise mahallesinde bu gün şehit haberinden dolayı büyük üzüntü hakim olduğunu belirterek, bayrakları da yarıya indirdiklerini söyledi.

Mudanya şehidine ağlıyor

Mudanya şehidine ağlıyor

Mudanya şehidine ağlıyor

Mudanya şehidine ağlıyor

Mudanya şehidine ağlıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim