• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Muaythai As Başkanı Aygün’den Ankara Saldırısına Kınama

Muaythai As Başkanı Aygün’den Ankara Saldırısına Kınama
Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını sert bir dille kınadı.

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını sert bir dille kınadı.

Ankara'da gerçekleşen ve çok sayıda kişinin hayatına kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan hain saldırı ile ilgili yazılı bir mesaj yayımlayan Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Aygün, "Türkiye'nin büyümeye, normalleşmeye doğru gittiği bir süreçte, bölgesel ve küresel arenada söz sahibi olmaya başladığı dönemlerde devreye sokulan terör örgütleri, kanlı yüzlerini yine Ankara'da gösterdi. Başkentimizin göbeğinde gerçekleşen menfur saldırı sonucunda onlarca vatandaşımız şehit oldu. Hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

Son günlerde şiddetini arttıran hain terör saldırılarını lanetlediğini ifade eden Aygün şöyle konuştu:

"Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, terörü, terörün her çeşidini ve terörü besleyenleri lanetliyoruz. Bütün milletimizi derinden üzüntüye boğan son saldırılar toplumumuzdaki hassasiyeti artırmıştır. Kardeşlik bağlarımızı zayıflatmak isteyenler bilmelidir ki bu toprakların mayası kardeşliktir. Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Millet olarak ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayette olduğumuzu göstermeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti devletine kasteden hainler dün olduğu gibi bugünde gerektiği cevabı alacaktır. Şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacaktır. Aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde ayaktadır. Türkiye Cumhuriyeti devletine onun egemenliğine ve toprak bütünlüğüne ihanet edenler ve küresel güçlerle işbirliği yapanlara bu millet hak ettiği cevabı elbette verecektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim