• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

MTSO Yönetiminden Yeni Yıl Kutlaması

MTSO Yönetiminden Yeni Yıl Kutlaması
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, "Barışın ve huzurun kentinden, tüm insanlığa yeni yılda barış ve huzur diliyoruz" diyerek,...

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, "Barışın ve huzurun kentinden, tüm insanlığa yeni yılda barış ve huzur diliyoruz" diyerek, Mersinlilerin yeni yılını kutladılar.

MTSO Yönetim Kurulu adına yayınlanan mesajda, her yeni yılın, yeni bir başlangıç, yeni umutlar anlamına geldiği vurgulandı. "Huzurun, refahın ve zenginliğin arttığı bir Türkiye hepimizin ortak umududur" ifadesine yer verilen mesajda, "Mersin iş dünyası olarak, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan ülkemizin girişimcileri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri olarak, 2016 yılında her alanda sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz" denildi.

2016'da siyasetten daha çok ekonominin, eğitimin, yüksek teknolojinin, girişimciliğin, hukukun konuşulduğu bir yıl dileyen MTSO Yönetimi, mesajda şunları kaydetti: "Ayrıştıran değil, bizleri birleştiren değerlerin öne çıktığı bir yıl diliyoruz. Mersin'i ekonomik ve sosyal alanda önemli bir merkez, bir dünya kenti yapabilmek için çıktığımız bu yolda, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmek zorundayız. Bu yolda, sorunlara takılmak değil, çözümlere odaklanmak, sürdürülebilir kalkınmayı başarabilmek amacımız olmalıdır. Bunun yolu da el ele vermekten, omuz omuza çalışmaktan geçmektedir. Basit kişisel çıkarları bir kenara bırakarak, Mersin'i her alanda yükseltmek her bir vatandaşımızın görevidir, sorumluluğudur. Her vatandaşımızın katkıda bulunacağı bir şey mutlaka vardır. Çevremizdeki sorunlara baktıkça huzurlu ve refah bir kentte yaşamanın önemi ve değeri daha da ortaya çıkmaktadır. Bunun kıymetini bilmeli ve kentimiz için daha çok çalışmalıyız. Çünkü ailemiz burada, hayallerimiz, geleceğimiz burada. Büyük önder Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine şiar edinmiş büyük milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle 2016'nın, yeni umut ve başarılara zemin oluşturmasını diliyor, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm üyelerimizin ve Mersinlilerin yeni yılını kutluyoruz. Barışın ve huzurun kentinden, tüm insanlığa yeni yılda barış ve huzur diliyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim