• BIST 9461.31
  • Altın 2492.122
  • Dolar 32.5992
  • Euro 34.8003
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

MTSO Sigorta Akademi Başladı

MTSO Sigorta Akademi Başladı
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 30 No'lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi'nin, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde düzenlediği, "MTSO Sigorta...

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 30 No'lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi'nin, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde düzenlediği, "MTSO Sigorta Akademi" adlı eğitim programı başladı.

Sektör temsilcilerinden büyük ilgi gören program süresince katılımcılara pazarlama stratejileri, etkili iletişim yöntemleri, yangın ve mühendislik sigortaları, sağlık sigortaları, hasar, trafik ve kasko sigortaları anlatılacak. MTSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen programın açılışında konuşan 30 No'lu Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ahmet Akbaş, öncelikli hedeflerinin mevcut personeli eğitip, geliştirip hizmet kalitesini artırmak olduğunu söyledi. Ayrıca sektöre yeni girecek öğrencileri özendirmek istediklerine de değinen Akbaş, ardından 5 gün devam edecek program hakkında bilgi verdi.

İlk gün kişisel gelişim, iletişim, imaj ve pazarlama tekniklerinin anlatılacağını kaydeden Akbaş, program süresince katılımcılara sağlık sigortaları, acente levha kayıt mevzuatı, yangın, nakliyat, mühendislik sigortaları, hasar, trafik ve kasko sigortaları konularında bilgiler aktarılacağını söyledi.

MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper ise vakıf olarak amaçlarının, üyelerine ve çalışanlara mesleki eğitim vererek yeni gelişmelerden haberdar etmek olduğunu söyledi. Bu eğitimin sektöre faydalı olacağına inandığını vurgulayan Kiper, "5 gün devam edecek program çerçevesinde katılımcılara toplam 15 saat eğitim verilecek ve sektöre yönelik önemli bilgiler paylaşılacak. Genellikle eğitimlerimizi 30'ar kişi ile sınırlı tutmaya çalışırız ancak yoğun talep nedeniyle bu kez daha kalabalık bir grupla karşı karşıyayız. Bir sonraki eğitimimiz mart ayında gerçekleşecek" dedi.

MTSO Sigorta Akademi Başladı

MTSO Sigorta Akademi Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim