• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

MŞÜ Otobüs Bekleme Merkezi Hizmete Girdi

MŞÜ Otobüs Bekleme Merkezi Hizmete Girdi
Muş Belediyesi şehir içi ulaşım sorununu gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Belediyesi şehir içi ulaşım sorununu gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, toplu taşıma araçlarının havuz ve kartlı sisteme geçirilmesinin ardından daha verimli hizmetler sunmak için yenilikler yapmaya devam ediyor.

Şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için harekete geçen belediye, üniversite güzergahındaki araçlar için bekleme merkezi kurdu. Kısa bir süre önce yapımına başlanan bekleme merkezi, kötü hava koşullarına rağmen sürücülerin hizmetine sunuldu.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) ile Kayak Merkezi arasında inşa edilen otobüs bekleme merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehir içi ulaşımda köklü çözüm ürettiklerini söyleyen Başkan Asya, "Uzun uğraşlar sonucunda ilimizin ulaşım sorununu giderdik. Havuz ve kartlı sistem ile hem halkımızın hem de işletmecilerimizin memnun kalacağını düşünüyorum. İlk geçişler her zaman sancılı olur. Allah'a şükür ilk haftalardaki yoğunluğu aşarak, belirli bir düzeye getirdik. Bunun yanı sıra üniversite güzergahındaki araçların durak ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattık. Kampus alanının üst tarafında kurduğumuz otobüs bekleme merkezi ile hem araçlar belirli bir yerde toplanacak hem de araçların seyir kontrolü daha sağlıklı bir şekilde yapılacak. Öğrencilerimizin ulaşım ile ilgili herhangi bir sorunu kalmayacak. Zabıta ekiplerimiz her gün düzenli bir şekilde denetimlerini sürdürüyor. Buna rağmen ulaşım ile ilgili problem yaşayan öğrencilerimizden durumu bizlere hemen bildirmesini istiyoruz. Emek vererek hayata geçirdiğimiz bu uygulamamızda herkes sorumluluk bilinci ile hareket etmelidir. Bu duygularla yapımı tamamlanan otobüs bekleme merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Otobüs bekleme merkezindeki sürücülerle bir süre sohbet eden Başkan Asya, öğrencilere ve vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için elbirliği ile hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Sürücüler de, yaptığı hizmetlerden dolayı Asya'ya teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim