• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Motta: "ETO’o İle Oynayacağım İçin Mutluyum"

Motta: "ETO’o İle Oynayacağım İçin Mutluyum"
Antalyaspor, Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Ramon Motta'yı 2.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Antalyaspor, Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Ramon Motta'yı 2.5 yıllığına kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Motta, "Eto'o ile oynayacağım için çok mutluyum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Motta'yı transfer etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

GENCER: "EN DEĞERLİ TAKVİYE"

İmza töreninde konuşan Başkan Gencer, "Transfer dönemi başladığı andan bu yana Antalyaspor ile ismi ilk anılan kişi Ramon Motta'ydı. Motta lig bitmeden Antalya'ya geldi ve "Antalyaspor'da oynamak istiyorum. Siz şartları ve detayları bitirdiğiniz takdirde Antalyaspor'dayım" demişti. Motta bugün Beşiktaş ile vedalaşarak Antalyaspor'a geldi. Hepimize hayırlı olsun. Kadromuza devre arasında yaptığımız en değerli takviye. Kendisinden beklentimiz yüksek. 2.5 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

MOTTA: "BEŞİKTAŞ'A KIRGINLIĞIM OLMADI"

Antalyaspor yönetimine Antalyaspor'da oynamak istediğini belirttiğini ifade eden Ramon Motta, "Ben daha önce burada oynamak isteğimizi söylemiştim. Sahada taraftarların benden bekledikleri şekilde oynayacağım. Beşiktaş ile bir kırgınlığım olmadı. Şenol Güneş hoca ile konuştum ve onayını aldım. Oynamak isteğimi söyledim, beni anlayışla karşıladı. Eto'o ile oynayacağım için çok mutluyum. Kendisi iyi bir lider. Antalyaspor'un 50. yılı olduğunu yeni öğrendim. Mutlu oldum, önemli bir dönemde gelmişim" diye konuştu.

İmzanın törenin ardından Motta, Antalyaspor forması giyerek poz verdi.

Öte yandan, kırmızı-beyazlı kulübün bu transferde Beşiktaş'a herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği Motta'nın ise Antalyaspor'dan yıllık 800 bin Euro alacağı öğrenildi.

Motta:

Motta:

Motta:

Motta:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim