• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Motosikletli Gençten Korkutan Şov

Motosikletli Gençten Korkutan Şov
Adana'da motosikletli bir gencin trafikte seyir halindeyken yaptığı akrobasi hareketleri yürekleri ağızlara getirdi.

Adana'da motosikletli bir gencin trafikte seyir halindeyken yaptığı akrobasi hareketleri yürekleri ağızlara getirdi. 4 yaşından bu yana motosikletlere ilgi duyduğunu anlatan 19 yaşındaki Cem Öz, trafikte meydana getirdiği tehlikenin farkında olduğunu ancak boş alanlarda şov yaptığında ise gürültü yüzünden ceza yediğini belirterek kente motor sporları için pist yapılmasını istedi. Öz, ünlü motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu'nu örnek aldığını ve ileride kendisini geliştirip Türkiye için iyi bir motosiklet yarışçısı olmak istediğini söyledi.

Sosyal medya hesaplarında Cem Öz (19) isimli bir gencin paylaştığı motosiklet şovu videoları yürekleri ağızlara getirdi. Trafikte seyir halindeyken motosikletin üzerinde yatan, ayağa kalkan, tek teker üzerinde daire çizen, merdivenlerden inip çıkan Cem Öz, trafikte yaptığı hareketlerin tehlikeli olduğunun farkında olduğunu ancak boş alanlarda yaptığında ise şikayetler nedeniyle polis tarafından kendisine gürültü cezası kesildiğini ifade etti.

BABASININ KUCAĞINDA ÖĞRENDİ

4 yaşındayken oto tamircisi babasının kucağında motosiklet kullanmaya başladığını anlatan Cem Öz, "stunt" adı verilen motosiklet üzerinde akrobasi şovuyla da 3-4 senedir uğraştığını dile getirdi. Babasının bu spora karşı çıkması nedeniyle ilk etapta harçlıklarıyla ucuz bir motosiklet aldığını söyleyen Öz, internetten izlediği şov videolarıyla yeteneğini geliştirdiğini vurguladı. Motosikletini gören insanların ilk başta pek iyi performans beklemediğini ancak videoları tanındıkça motosiklet camiasında da isminin yayıldığını kaydeden Öz, şunları söyledi:

"Babam gurur duyuyor benimle ama trafikte hareket yapmama izin vermiyor. İyi bir motosikletim olsa kendimi daha çok geliştirebilirim. Ülkemiz için iyi bir motosiklet yarışçısı olmak istiyorum fakat güzel bir pistimiz olsa ölümler yaşanmaz. Bu camiada Kenan Sofuoğlu dışında örnek aldığım kimse yok. Spora ilk başladığımda "motokros'la başladı hayalim. Rampalarda uçulan, ekstrem bir spor. İleride yarışçı olmak istiyorum."

Motosikletli Gençten Korkutan Şov

Motosikletli Gençten Korkutan Şov

Motosikletli Gençten Korkutan Şov

Motosikletli Gençten Korkutan Şov

Motosikletli Gençten Korkutan Şov

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim