• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Morais’in Galibiyet Sevinci

Morais’in Galibiyet Sevinci
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, kupa maçlarının her zaman zor olduğunu belirterek, "Zor bir maçtı ama organize olduğumuz için maçı kazandık. Normal şartlarda az gol atılan maçta problem yaşayabilirsiniz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3'üncü maçında Antalyaspor, sahasında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor'u ilk yarıda Mbilla'nın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Portekizli Teknik Direktör takımının başındaki ilk maçta galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, önemli bir maç oynadıklarını belirterek," Oyunumuzun kalitesi adına iyi bir maçtı.Takımımız iyi oynadı. İyi bir sonuç aldık. Daha fazla gol atabilirdik ama atamadık. Ama fazla pozisyona girdik. Sahada iyi organize olduk. Zor bir maçtı ama organize olduğumuz için maçı kazandık. O nedenle rahat kazandık. Normal şartlarda az gol atılan maçta problem yaşayabilirsiniz. Kupa maçlarında az gol atarsanız problem yaşanabilir maçlardır. Bugün bir iki gol daha atabilirdik. Ama takımımızın oyunu ile benim istediğim taktikleri yerine getiriş şekillerinden memnunum" dedi.

Morais, önümüzde diğer takımların maç durumlarına da bağlı olarak gruptan iki galibiyet almaları halinde çıkacaklarının altını çizdi.

"TAKIM RUHU HOŞUMA GİTTİ"

'Takımdaki ilk değerlendirmeniz nasıl?" sorusuna Morais, "Takımla iki antrenman yaptım. İlk lig maçına kadar daha fazla şey göreceğim. Takımı daha iyi tanıyacağım. Eksik olan şeyleri söylemektense sadece eksikliklerimi çalışarak gidereceğiz. Oyuncularımın mental olarak hazır olmalarını tercih ediyorum. Eksiklikleri söyleme taraftarı değilim. Oyuncularımın takım ruhu hoşuma gitti. Takımımızın oyununun bu şekilde çok daha düzeleceğini düşünüyorum" cevabını verdi.

"EN İYİ SİSTEM MAÇ KAZANDIRANDIR"

'Takımın oyun sistemi nasıl olacak?" şeklindeki soruya ise Morais, "Takımda eksik olan oyuncularımız var. Eto'o, Guilherme, Diego, Chico gibi. Ben maçları kazanmaya odaklanıyorum. Benim için en iyi sistem maç kazandıran sistemdir. Tabi iki günde bazı şeyleri değiştiremezseniz. Takım iyi şekilde geliyor. Bugün iyi olmamızın nedeni sistem değil oynayış şekliydi" şeklinde konuştu.

TUZLASPOR CEPHESİ

Tuzlaspor Yardımcı Antrenörü Baykal Aydınlı maç sonu yaptığı değerlendirmede galibiyetten dolayı rakiplerini tebrik etti.

Sahada iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Aydınlı, "Sahada zaman zaman iyi oynadık. Pozisyonlara girdik. Ama değerlendiremedik. Artık içeride önümüzdeki rövanş maçını düşüneceğiz. Oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Tuzlasporlu futbolcu Lider Koç, sahadan puan ya da puanlar alabilecek bir oyun ortaya koyduklarını aktararak, "Pozisyonlarımız var. İki gün sonra bir maç daha var. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Morais’in Galibiyet Sevinci

Morais’in Galibiyet Sevinci

Morais’in Galibiyet Sevinci

Morais’in Galibiyet Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim