• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Mollaoğlu: "Alan razı veren razı"

Mollaoğlu: "Alan razı veren razı"
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Mollaoğlu, referandum değerlendirmesinde bulunarak, "Alan razı veren razı. Ama yarın bütün bu yetkiler tek kişide toplandığı...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Mollaoğlu, referandum değerlendirmesinde bulunarak, "Alan razı veren razı. Ama yarın bütün bu yetkiler tek kişide toplandığı zaman istişare mekanizması olmadığı için meseleleri doğru dürüst mütalaa etmeden kararlar alındığı zaman herhangi ihtilaf konusu adalet mekanizmasına havale edildiğinde adeta tek merkezden tayin edilen bu yetkililerin nasıl tavır sergileyecekleri bilinmediği için çok ciddi sıkıntıların içerisine girebilirler" dedi.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'ne katılan Genel Başkan Temel Mollaoğlu, gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Referandum sonrası yaşanacak olayları önceden kestirdiklerini ifade eden Mollaoğlu, "Şu son referandum aslında bir bakıma fırsat meydana getirdi bize. Bir cümle, bize yapılan bir nasihat aslında, "ben bu referanduma oy vermeye giderken düşünemeden evet derim" dediler. "Ancak, düşünürsem hayır demek mecburiyetinde kalırım" dediler. Bundan dolayı da biz bütün kardeşlerimize seslendik. "Bir kere düşünün, ondan sonra tercihte bulunun" dedik. Evet de deseniz hayır da deseniz, dünyada çok da bir şey değişmez, hele de bugün için hiçbir şey değişmez. Çünkü zaten hükümetle Cumhurbaşkanlığı arasında herhangi bir ihtilaf yoktu ki. Bugün sadece isim olarak Cumhurbaşkanı aynı zamanda yürütmenin başında oldu. Alan razı veren razı. Ama yarın bütün bu yetkiler tek kişide toplandığı zaman istişare mekanizması olmadığı için meseleleri doğru dürüst mütalaa etmeden kararlar alındığı zaman herhangi ihtilaf konusu adalet mekanizmasına havale edildiğinde adeta tek merkezden tayin edilen bu yetkililerin nasıl tavır sergileyecekleri bilinmediği için çok ciddi sıkıntıların içerisine girebilirler" diye konuştu.

Armutçu tekrar il başkanı seçildi

Konuşmaların ardından yapılan kongrede seçime tek aday olarak giren Temel Armutçu, 482 delegenin oyunu alarak tekrar il başkanı seçildi. Armutçu 3 yıl daha bu görevi sürdürecek.

Mollaoğlu: "Alan razı veren razı"

Mollaoğlu: "Alan razı veren razı"

Mollaoğlu: "Alan razı veren razı"

Mollaoğlu: "Alan razı veren razı"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim