• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Molla Ahmet Derneği Başkanı Gürbüzcan, Necmettin Erbakan’ı Andı

Molla Ahmet Derneği Başkanı Gürbüzcan, Necmettin Erbakan’ı Andı
Molla Ahmet Derneği Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümünde Erbakan'a olan özlemin her geçen gün...

Molla Ahmet Derneği Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümünde Erbakan'a olan özlemin her geçen gün arttığını belirtti.

Necmettin Erbakan'ın bir dava adamı olduğunu belirten Molla Ahmet Derneği Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, 28 Şubat post modern darbe ile siyasi hayatı yasaklansa dahi onun davasının dünya var oldukça devam edeceğini vurguladı.

Abdurrahman Gürbüzcan açıklamasında, "Bütün dünya uzun yıllardan bu yana ABD ile İsrail'e ses çıkaramazken, Necmettin Erbakan sürekli olarak bu ülkelerin yapmış oldukları zulümleri haykırdı ve onların karşısında dimdik durdu. Zeki ve ileriyi gören Necmettin Erbakan, Avrupa ülkelerinin İslam ülkelerini sömürmesi üzerine "D-8" adıyla İslam Birliğini kurmak için yıllarca mücadele verdi. Yaptığı çalışmalardan rahatsız olan ABD ve İsrail sürekli olarak Necmettin Erbakan'ın önünü kesmek isteyerek, siyasi hayatına son vermeye çalıştı. Ancak Necmettin Erbakan hiçbir zaman yılmadı ve yoluna devam etti. Türkiye ile birlikte bütün dünyada Milli Görüş teşkilatını kuran Necmettin Erbakan, mazlumların sesi oldu. 1956 yılında Türkiye'nin ilk yerli motorunun mimarı olan Necmettin Erbakan, yaptığı çalışmalarla sürekli olarak yerli sermayenin büyümesi için önemli çalışmalara ve ağır sanayi hamlelerini hayata geçiren bir devlet adamı oldu. Ülkemizde ve ilimizde kurmuş olduğu fabrikalarla ve tesislerle birlikte Türkiye'nin büyümesini sağlayan Necmettin Erbakan, dış güçler tarafından siyasi hayatı yasaklı olan bir lider olsa bile o bizim liderimizdi ve hep öyle kalacaktır.

Bin yıl sürecek, denilen 28 Şubat post modern darbesinin yıl dönümünde hakka yürüyen Necmettin Erbakan, D-8'lerin mimarı olduğu gibi ülkemizin ve bütün mazlum ülkelerin lideri olarak ömür boyu anılacaktır. Bu ülkede Milli Görüş adına önemli işler yapan şehit Metin Yüksel ile birlikte Milli Görüşün doğmasına vesile olan hocamız Necmettin Erbakan, şahadet ayında vefat etmiştir. Ruhları şad olsun. Onu asla unutmayacağız. O bizlere Milli Gençlik Hareketini ve Milli Görüşü tanıttı ve yaşattı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim