• BIST 9758.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Modaya Oba Makarna Damgası

Modaya Oba Makarna Damgası
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Oba Makarna ve bazı firmaların desteğiyle düzenlenen ve engelli mankenlerin farkındalık oluşturmak...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Oba Makarna ve bazı firmaların desteğiyle düzenlenen ve engelli mankenlerin farkındalık oluşturmak için podyuma çıktığı gelinlik defilesi yoğun ilgi gördü. Profesyonel mankenlerin de katıldığı defilede elli gelinlik tanıtıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ve çok sayıda davetlinin katıldığı Different Fashion adı verilen defile bedensel engelli Pınar Sezer Biter ve eşi Kemal Biter tarafından Gaziantep'te geleneksel hale dönüştürülerek her yıl düzenleniyor. Different Fashion 2016 gelinlik defilesinde bu yıl Gaziantepli tasarımcılar tarafından tasarlanan ve herkesin büyük beğenisini kazanan 50 civarında gelinlik ve abiye kıyafet sergilendi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin defile öncesi yaptığı konuşmasında, Gaziantep'te moda tasarımının da hızla geliştiğini belirterek defilenin başarılı geçmesini diledi. Oba Makarnanın da destek verdiği Different Fashion 2016 gelinlik defilesine Fashion Academy Model Ajansı mankenlerinden Ece Begüm, Ece Günsel, Sevcan Demirkaya ve Acelya Kartal ile engelli mankenlerden Melek Tekatlı, Gülperi Alkan ve gecenin organizasyonunu gerçekleştiren Pınar Sezer Biter yer aldı. Gaziantep'te son yıllarda düzenlenen en güzel organizasyonlardan birisi olan gelinlik defilesi sonunda organizasyona büyük katkılar sağlayan Oba Makarna'ya günün anısına plaket verildi. Plaketi Oba Makarna Yönetim Kurulu üyesi İpek Cıncıkçı'ya takdim eden Kemal Biter katkılarından dolayı teşekkür etti. Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkçı Gaziantep'te sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlardaki etkinliklerin arttırılması için gerekli desteği vermeye devam edeceklerini ifade ederek geceye katılanları kutladı. Dünya Kadınlar Günü bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Pınar Sezer Biter, "Dıfferent Fashıon farklı moda ismiyle geçtiğimiz çıktığımız yolda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz ve engelli insanların istihdam sağlamasını bunu da yeni engellilere iş kapısı açmak amacıyla defileler düzenliyoruz ve Türkiye bir ilki yaparak defileler sonucu bilinirliği artırdıkça Gaziantep de bir moda atölyesi kurarak kendi tasarımlarımızla defileler düzenlemeyi hedefliyoruz bu konu sponsor olan firmalara teşekkür ediyoruz ve diğer organizasyonlarda bizi destekleyecek firmalara yanımızda olmasından mutluluk duyarız " dedi.

Modaya Oba Makarna Damgası

Modaya Oba Makarna Damgası

Modaya Oba Makarna Damgası

Modaya Oba Makarna Damgası

Modaya Oba Makarna Damgası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim