• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Mobilyacılar Derneğinden KAYSO’ya Ziyaret

Mobilyacılar Derneğinden KAYSO’ya Ziyaret
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)...

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Mobilya Sanayicileri Derneği'ni KAYSO'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri'nin mobilya sektöründe öncü bir şehir olduğunu ve Türkiye'de ki mobilyanın ciddi bir kısmının Kayseri'de üretildiğini belirterek, yine ihracatın yarıya yakınının Kayseri'den yapıldığını söyledi.

KAYMOS'a Kayseri'yi temsilinde Oda olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade eden Başkan Boydak, "Bir takım işlerde daha hesaplı ve maliyeti düşürme adına arkadaşlarımızın katkısının olduğu ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini biliyorum. Bu çalışmaların devamını diliyorum. Arkadaşlarımız dernek çatısı altında daha büyük yapılar oluşturabilirler. Belki kooperatifleşmek suretiyle daha farklı bir yapıya doğru gidilebilir. Çünkü bu sistem dünyada çok yaygın. Arkadaşlarımızın bunları da değerlendireceğine inanıyorum. Bu konuda desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ederek yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ise, yönetim olarak sektörün sorunları konusunda üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini belirterek, "Önceliğimiz Kayseri'yi hak ettiği şekilde tanıtmak ve marka olgusunu yeniden oluşturmaktır. Sadece dernek olarak değil, bütün STK'larımız ve Kayseri Sanayi Odası'nın da destekleri ile inşallah Kayserimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız. Gösterdiğiniz ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mobilyacılar Derneğinden KAYSO’ya Ziyaret

Mobilyacılar Derneğinden KAYSO’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim