• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Mobilya Sektörünün Öncüsünden 10 Yeni Ürün

Mobilya Sektörünün Öncüsünden 10 Yeni Ürün
Türkiye ihracatının yüzde 75'ini gerçekleştiren firmaların tercih ettiği platform olan CNR İMOB, Türk mobilya endüstrisinin çatı örgütü ve Mobilya...

Türkiye ihracatının yüzde 75'ini gerçekleştiren firmaların tercih ettiği platform olan CNR İMOB, Türk mobilya endüstrisinin çatı örgütü ve Mobilya Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen mobilya fuarı 12. kez kapılarını açtı.

Sektörün öncü isimlerinden olan Papatya Mobilya, AR-GE çalışmaları sonucu 2016 yılı için tasarladığı 10 ayrı yeni ürünle fuarda yerini aldı. Mobilya sektörünün her geçen gün büyümekte olduğunu ve daima kaliteli ürünler üretenlerin varlığını sürdürebileceğini ifade eden Papatya Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbakar, sektörde liderliği sürdürebilmenin püf noktalarını anlattı. Özbakar, "2016 yılı için hazırladığımız yeni ürünlerimizi bu fuarda sergiliyoruz. Papatya kurulduğu günden bu yana alanında hep lider konumda olmayı başarabilmiş bir firmadır. Türkiye'de bu sektörde trendlerin belirleyicisi diyebiliriz. Sektörde lider olmak ciddi AR-GE çalışması gerektirir. Biz 1988'den bugüne imalat yapan bir firmayız. Her yıl tasarım ve AR-GE ekibimizi geliştirerek ve katma değer sağlayarak çalışıyor, bunları ürünlerimize yansıtıyoruz. Şimdi bunları kullanıcısı ile buluşturmak için buradayız. Gelişen ürün gamımızda bu yıl daha sade ve pastel renk tonları hâkim. Yine yeni koleksiyonumuza ait mat yüzeyli ürünler de büyük beğeni topluyor" dedi.

"MOBİLYA SEKTÖRÜNDE 2016 YILI İÇİN 10 FARKLI YENİ TASARIM ÜRETİLDİ"

2016 yılı mobilya fuarına 10 farklı tasarım ürünle katıldıklarını da ifade eden Özbakar, "Bu seneki yenilikler olarak 10 ayrı ürünümüz var. Bu ürünler Papatya'yı bilinenin üzerine taşıyacak ve yeni pazarlar oluşturacak ürünlerdir. Firma olarak biz bu ürünlerimizi Japonya, ABD, Yeni Zelanda gibi dünya ülkelerine pazarladığımız gibi birçok Avrupa ülkesinde de bayiliklerimiz bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

"MOBİLYA, İNŞAAT SEKTÖRÜYLE BİRLİKTE BÜYÜYOR"

Mobilya sektörünün emlak sektörüyle birlikte büyüdüğünü de belirten Özbakar, "Mobilya insanların evden sonra aldıkları bir ürün. Emlak sektörü ise giderek artar vaziyette. Birçok siteler, konutlar inşaat edilmektedir. Bu evlerin içerisine mobilya gerekiyor. Tabi ki bu da mobilya sektörüne önemli bir Pazar oluşturuyor. Kaldı ki biz sadece konutlar için değil, AVM, otel, restoran, okul, cafe ve çay bahçeleri gibi masa sandalyeye ihtiyaç duyulan tüm alanlar için ürünlerimiz mevcut. Tüketici gitgide daha bilinçli hale geliyor. Kalite, trend, renkler, ergonomi gibi çok fazla kriter var dikkat edilmesi gereken. Bizde bunları göz önüne alarak üretim yapıyoruz. Marka olmak için farkınızı ortaya koymanız gerekir. Biz de yaptık, ürettik ve halkın beğenisine sunduk" dedi.

Mobilya Sektörünün Öncüsünden 10 Yeni Ürün

Mobilya Sektörünün Öncüsünden 10 Yeni Ürün

Mobilya Sektörünün Öncüsünden 10 Yeni Ürün

Mobilya Sektörünün Öncüsünden 10 Yeni Ürün

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim