• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Mmo Konya Şubesinde Genel Kurul Heyecanı

Mmo Konya Şubesinde Genel Kurul Heyecanı
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şube Başkanı Erdoğan Duransoy, 13. Olağan genel kurulda, yönetim kurulu ile berabere yeniden göreve talip olduğunu...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şube Başkanı Erdoğan Duransoy, 13. Olağan genel kurulda, yönetim kurulu ile berabere yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

Erdoğan Duransoy, yönetim kurulu üyeleri ve meslek mensupları ile birlikte düzenlendiği basın toplantısında 16-17 Ocak tarihleri arasında çoğunluksuz olarak yapılacak seçimlerde göreve talip olduklarını açıkladı. 2 yılda bir yaşanan seçim sürecinin hayırlı olmasını dileyen Duransoy, "Dönem içinde pek çok mesleki, sosyal ve kültürel etkinlik yaptık. Bu etkinliklerde özellikle üyelerimiz ve değerli aileleri ile beraber olmaya, odamızı çocuk cıvıltıları ile süslemeye çalıştık. Üyelerimizin aileleri, çocukları ve meslektaşlarımızla tek yürek haline gelip, tek vücut olmaya gayret gösterdik. Üyelerimizin varlığı, faaliyetlerimize göstermiş olduğu ilgi ve katılım, bizlere her zaman güç verdi. Birlikte güçlü ve etkin olmak, mesleğimize itibar kazandırıp verimli bir çalışma ortamı sağlamak, gerek mesleki gerekse toplumsal alanlarda sunduğumuz hizmetleri geliştirip iyileştirmek, üyelerimizin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları çözebilmek, kısacası yer aldığımız her alanda sesimizi sonuna kadar duyurmak ve haklarımızı savunmak ancak sağlam bir birliktelik ve odamıza sıkı sıkıya sahip çıkmakla mümkün oldu. Yönetim kurulu olarak yaptığımız her işte bu beraberliğin bize verdiği azim ve şevk ile daha iyiyi yapmaya çalıştık. Aldığımız her kararda üyelerimize danıştık. Üyesine hükmeden bir yönetim anlayışı yerine, üyesi ile birlikte karar alan, üyesi ile birlikte bu kararları uygulayan, birlikte yönetip birlikte üreten, gücünü yalnızca üyesinden alan ve yalnızca üyesine hesap veren bir yönetim anlayışı ortaya koymaya çalıştık. Yaptığımız her çalışmada bu ilkeler doğrultusunda kararlar almayı kendimize prensip edindik" dedi.

"KONYA'NIN PROBLEMLERİNE SAHİP ÇIKTIK"

MMO Konya Şube Başkanı Erdoğan Duransoy, Konya'nın problemlerine sahip çıktıklarını ve çözümü için çaba gösterdiklerini kaydetti. Duransoy, "Ülkemizin ve kentimizin bilim sanayi ve teknoloji alanlarında büyümesine yardımcı olmak, üyelerimizin mesleki yönden kendilerini geliştirebilmeleri için gerekli ortamı hazırlamak, mesleğimizi icra ederken kaliteli ve yüksek standartta teknik ve hukuki alt yapıyı oluşturmak, üyemizin sosyal, mesleki ve ekonomik haklarını sonuna kadar savunmak en önde gelen amacımız oldu. Yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üyemize ve halkımıza en güzel, en kaliteli hizmeti verebilmek için çalıştık. Kurum olarak sorumluluklarımızı yerine getirme bilinci içinde büyük çabalar sarf ettik. Kentimizdeki tüm kurum, kuruluşlarla ve diğer meslek odalarıyla sahip olunan bilgi, birikim ve deneyim alışverişini sağlamak için ortak projeler yaparak Konya'nın problemlerine sahip çıktık. Üniversite, sanayi ve üyelerimiz arasında köprüler kurulup, yüksek teknoloji uygulamalarında sanayide yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılması için platformlar oluşturduk. Daraltılan hizmet alanlarımız, elimizden alınmaya çalışılan mesleki denetimlerimiz ve kısıtlanan faaliyetlerimize rağmen kararlı ve güçlü duruşumuz, hizmet kalitemizi her geçen gün arttırmamız, halka hizmet Hakka hizmettir anlayışımız ile üyelerimizin, halkımızın ve kamuoyunun takdirini kazandığımızı zannediyorum" diye konuştu.

Duransoy, önümüzdeki dönemde de yapılanların üzerine yenilerini ilave edip, çok daha büyük projeler gerçekleştirip, meslek onuru ve saygınlığını daha yükseklere taşımaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Mmo Konya Şubesinde Genel Kurul Heyecanı

Mmo Konya Şubesinde Genel Kurul Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim