• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

MİYSAD 1. Yılını Mersinli Yıldızlar ile kutladı

MİYSAD 1. Yılını Mersinli Yıldızlar ile kutladı
MİYSAD, 1. kuruluş yıldönümünü düzenlediği muhteşem bir etkinlikle kutladı. Etkinlikte, Mersinli Yıldızlar Metin-Eda Özülkü şarkılarıyla katılımcıları coştururken Ünlü Oyuncu Onur Yaprakçı da esprileri ile geceye renk kattı.

1 yıl önce Tarsus’tan Anamur’a kadar olan bölgenin en iyi şekilde tanınmasını sağlamak ve bölge insanını bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD), 1. kuruluş yıldönümünü düzenlediği muhteşem bir etkinlikle kutladı.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan, Erdemli Kültür Düşünce ve Gelişim Derneği Başkanı D.Ali Tüzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Kurtuluş Aladoğan, Anamur’un Eniştesi İsmail Özkök başta olmak üzere MİYSAD Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’daki Mersinliler ve çok sayıda davetli katıldı. 

TRT 1’de yayınlanan Zeyrek ile Çeyrek dizisinde Şefik karakterini canlandıran Mersinli Ünlü Oyuncu Onur Yaprakçı’nın sunuculuğunu yaptığı gecede MİYSAD’ın bir yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalar izlendi.
Açılış konuşmasını yapan Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD) Başkanı Mehmet Mazak, MİYSAD olarak 1 yılı doldurmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 

Mazak, “MİYSAD olarak 1. yılımızı kutluyoruz. Dernek olarak Tarsus’tan Anamur’a kadar Mersin’in tanıtılması için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda 1. yılımızı doldurduk. Mutluyuz. Bugüne kadar bu noktaya gelmemizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MİYSAD’ın 1. kuruluş yıldönümüne katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya ise, dernekçiliğin zor bir iş olduğunu belirterek, bundan sonraki çalışmalarında MİYSAD’a başarılar diledi. 

Konuşmaların ardından sahne alan Akdeniz ve Silifke Yöresi Halk Oyunları gösterisi ilgiyle izlendi.

Metin Özülkü: Mersinli olmakla guru duyuyorum

Halk oyunları gösterisi sonrası MİYSAD’ın 1. kuruluş yılı pastası protokol tarafından kesildi. Pasta kesiminden sonra Ünlü Sanatçılar Metin- Eda Özülkü sahne aldı. Söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatan Metin-Eda Özülkü, zaman zaman danslarıyla da büyülediler. 

Kendisinin aslen Mersinli olduğunu söyleyen Metin Özülkü, “Mersinli olmakla hep gurur duydum. Bugün burada Mersin’in bir derneği olan Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği(MİYSAD)’nin 1. kuruluş yıldönümünde olmaktan dolayı çok mutluyum. 

Küçük yaştan beri hep müziğe ilgi duydum. Evleninceye kadar daha romantik şarkılar yapardım ama evlenince biraz daha acılı şarkılar yaptım gibi. Bu hayatın bize yüklediği yükün ağırlığından olsa gerek. 
Öyle değerlerimizi kaybettik ki, hayattayken kimseyi kırmayın. İnsanlar öylesine gereksiz şeylerle birbirlerini kırıyorlar ki, insanın buna inanası bile gelmiyor. Sevgiyle, muhabbetle hayatımıza renk katalım.

Son zamanlarda sanat dünyamızdan çok değerleri kaybettik. Barış MançoMüslüm GürsesErol BüyükburçKayahan ve daha nicelerini kaybettik. Onları bir kez daha saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun” diyerek MİYSAD’a çalışmalarında başarılar diledi. 

MİYSAD’ın 1. kuruluş yıl etkinliği, Metin-Eda Özülkü’nün Silifke’nin Yoğurdu parçasını seslendirmesiyle son buldu. 

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

dsc_2056.jpg

dsc_2054.jpg

dsc_2060.jpg

dsc_2068.jpg

dsc_2090.jpg

dsc_2124.jpg

dsc_2127.jpg

dsc_2140.jpg

dsc_2155.jpg

dsc_2142.jpg

dsc_2176.jpg

dsc_2208.jpg

dsc_2226.jpg

dsc_2048.jpg

Haber ve Fotoğraflar: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU - İstanbul Haber Ajansı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim