• BIST 9563.96
  • Altın 2484.644
  • Dolar 32.4858
  • Euro 34.5993
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Miting Gibi Park Açılışı

Miting Gibi Park Açılışı
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yeşilyurt Mahallesi'nde tamamı sökülüp yeniden düzenlenen, çocuk oyun araçları ile açık hava spor aletleriyle...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yeşilyurt Mahallesi'nde tamamı sökülüp yeniden düzenlenen, çocuk oyun araçları ile açık hava spor aletleriyle zenginleştirilen Çocuk ve Dinlenme Parkı'nı miting gibi bir törenle yeniden hizmete açtı. Başkan Karalar, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği park açılışında özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik yeni müjdeler verdi. Hangi mahallelere ilk kez kreş açılıp halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.

Yeşilyurt Mahallesi sakinleri başta olmak üzere çevre mahallelerden de gelen yüzlerce vatandaşın coşkulu alkışlarıyla tören alanına gelen Başkan Karalar'a CHP Seyhan ve Yüreğir İlçe Başkanları da eşlik etti. Kadın ve çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni dönemde yapılan hizmetlerle geçmiş dönemin istatistiklerini şöyle karşılaştırdı:

"2015'de 2013 yılına oranla tam 3,5 kat fazla park yaptık Seyhan'da. Aynı döneme oranla tam üç kat fazla asfalt hizmeti yapmışız. Ve hiç olmadığı kadar da 25 kilometre uzunluğunda yeni yol açmışız."

SEYHAN SENİNLE GURUR DUYUYOR SLOGANLARI

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ilçeye yaptığı hizmetleri anlatırken konuşması törene katılan vatandaşların, "Seyhan seninle gurur duyuyor" sloganları ve alkışlarla kesildi. Başkan Karalar konuşmasına şöyle devam etti; "Ben sizinle gurur duyuyorum. Ben halkımla, ben kardeşlerimle gurur duyuyorum. Size herşey feda olsun. Size her şeyin en güzeli layık."

Açılışı yapılan Yeşilyurt 6 Nolu Çocuk Parkı'nın tamamen sökülüp yeniden dizayn edildiğini anlatan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bu park tamamen söküldü yeniden yapıldı. Yeşilyurt'a helal olsun. Feda olsun. Gerek Yeşilyurt'a gerekse Seyhan'ın diğer mahallelerine bir süre şey yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu hizmet ne ilk ne de son olacak. Yeşilyurt'ta, Gürselpaşa'da ve Pınar'da bu sene bitmeden üç kreş açacağız. Hadi bunlarda size hayırlı olsun" dedi.

HÜRRİYET'E KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ SIRA YEŞİLYURT'TA

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi ve müjdeler verdi; "Yeşilyurt bu haliyle sizlere yakışmıyor. Seyhan'ı değiştirdiğimiz, dönüştürdüğümüz gibi Yeşilyurt'u da değiştirip dönüştüreceğiz. Seyhan'ı dönüştürüp değiştirmeye söz vermiştik bunu yerine getiriyoruz. Seyhan'a gerek başka şehirlerden gelen gerekse yurtdışından gelen misafirler bu değişimi ve dönüşümü çok çabuk fark ediyorlar. Gözle görülür bir değişimin yaşandığını herkes çok açık görüyor. Zaten bizim iddiamız buydu. Biz herkesin yaptığını tekrar eden bir belediye başkanlığı planlamamıştık. Bizim iddiamız siz güzel insanların, siz güzel Adanalılara yaraşır bir şehir yaratmak, ilçe yaratmaktı bizim iddiamız. Bugün ben TOKİ'deydim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaydım.Hürriyet Mahallesi Muhtarı burada benim gözümün içine bakıyor, "Bize sıra ne zaman gelecek?" diye. Hadi hayırlı olsun. Sana da geldi sıra. Hürriyet Mahallesi'ni de dönüştürüyoruz. En riskli, en problemli yerlerden bölgelerden başladık. Barbaros'tan, Yenibey'den, Hürriyet'ten Mestanzade'den Alidede'den başladık. Ve devam edeceğiz"

Miting Gibi Park Açılışı

Miting Gibi Park Açılışı

Miting Gibi Park Açılışı

Miting Gibi Park Açılışı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim