• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin
İzmir'in Çeşme ilçesinde, polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle düzenlenen Minikler Satranç Turnuvası'nda, hamleler polis amcalar için...

İzmir'in Çeşme ilçesinde, polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle düzenlenen Minikler Satranç Turnuvası'nda, hamleler polis amcalar için yapıldı.

Anaokulunda eğitim gören 70 minik öğrenci, polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle Minikler Satranç Turnuvası'nda ter döktü. Etkinliğe, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, emniyet memurları ve veliler katıldı.

"GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR"

Minikler Satranç Turnuvası'nda konuşma yapan Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, "Silahlı kuvvetlerimiz, güvenlik güçlerimiz çok sıkıntılı günler geçiriyor. Güneydoğumuzda bölücü terör örgütüne karşı amansız bir mücadele veriyor. Bugünlerde onların da manevi desteğe ihtiyacı var. Bizler burada rahat bir şekilde yaşıyoruz ama orada onlar bizim bu ortamda yaşayabilmemiz için canlarını dişlerine takarak mücadele ediyorlar. Bu nedenle bizim onların maneviyatını yükseltecek en ufak bir destek verebilmemiz onlar için çok önemli. 171. yıl dönümünü kutladığımız polis teşkilatının bu yılı çok daha farklı anlam ifade ettiğini düşünüyorum. Biliyorum ki; bu yıl düzenlenen etkinlikler güvenlik teşkilatımıza, polis memuru arkadaşlarımıza manevi destektir" diye konuştu.

MADALYA VERİLDİ

Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer de, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisini düzenledikleri Minikler Satranç Turnuvası'nı geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, "Turnuvaya bu yıl 70 anaokulu öğrencisi katılıyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Turnuvanın hazırlanmasında emeği olan Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi Mehmet Sarısaç'a, Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürüne, tüm anaokulu ve anasınıfı müdür ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi. Minikler Satranç Turnuvası'na katılan en küçük kız öğrenci Helin Karakuş'a madalyası Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran tarafından verilirken, en küçük erkek öğrenci Doruk Demirel de madalyasını Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan'dan aldı. Turnuvaya katılan en büyük kız öğrenci İnci Satıldı'ya madalyasını Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, en büyük erkek öğrenci Sarp Aktaş'a ise Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan verdi. Protokol üyeleri, kısa bir süre minikler ile satranç oynamalarının ardından, ilk açılış hamlelerini yaptırarak turnuvayı başlattı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından, turnuvaya katılan 70 öğrenciye madalya dağıtıldı.

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin

Miniklerin Satranç Hamleleri, Polis Amcaları İçin

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim