• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Miniklerden Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret

Miniklerden Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret
Didim Mahir Özgür Damar anaokulu yıldızlar sınıfı çocukları, Öğretmenleri ile birlikte sınıflarında oluşturdukları kumbaraya bir ay boyunca her gün...

Didim Mahir Özgür Damar anaokulu yıldızlar sınıfı çocukları, Öğretmenleri ile birlikte sınıflarında oluşturdukları kumbaraya bir ay boyunca her gün 25 kuruş atarak biriktirdikleri para ile mama alarak, muhtaç köpekleri elleriyle besledi.

Didim Mahir Özgür Damar anaokulu yıldızlar sınıfı çocukları, Öğretmenleri ile birlikte anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Belediyeye ait hayvan barınağında yaşayan sokak hayvanlarına, biriktirdikleri paraları ile aldıkları mamaları besleyen minikler, köpekleri severek hoş vakit geçirdiler.

Örnek olacak yardımlaşmanın gerçekleştirilmesinin, içerisinde bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın eşi Tuna Atabay da miniklerle birlikte barınakta bulunan köpekleri beslediler. Belediye Başkanının eşi Tuna Atabay konuyla ilgili değerlendirmesinde "Bu tür etkinlikler çocuklarımızda arkadaşlık, yardımlaşma, hayvan sevgisi ve sosyalleşme duygusunu geliştirecektir. Çocuklarımıza hayvanların korkulacak değil, onlara sevgi ile yaklaşıldığında birer dost kazanacaklarını, onlarında hayatın bir parçası olduğunu, bu hayatın içerisinde kendilerinin de onlar gibi birer parça olduğunu, Paylaşmanın ve yardım etme duygusunun verdiği haz ve gururu yaşamalarını istedik. Gördüğünüz gibi çok mutlular. Bizlere gösterdikleri yakın alaka, çocuklarımıza verdikleri bilgi ve barınakta bulunan patili dostlarımıza verdikleri hizmet için barınakta çalışan ekibe teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık bir saat Barınakta kalan minikler " Para biriktirip tekrar mama alıp yine buraya geleceğiz" diyerek öğretmenleri eşliğinde barınaktan ayrıldılar.

Miniklerden Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret

Miniklerden Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret

Miniklerden Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim