• BIST 9645.02
  • Altın 2418.721
  • Dolar 32.554
  • Euro 34.802
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Miniklerden dünya kıyafetleri defilesi

Miniklerden dünya kıyafetleri defilesi
Antalya Büyükşehir Belediyesi eğitim merkezlerinin okul öncesi öğrencileri, anneleri ile podyuma çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi eğitim merkezlerinin okul öncesi öğrencileri, anneleri ile podyuma çıktı. 30 farklı ülkenin yerel kıyafetlerini sergileyen minikler renkli görüntüler oluşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde okul öncesi eğitim alan 120 öğrenci, kendi tasarladıkları kıyafetlerle defile düzenledi. Kurdukları koro ile "Sev Kardeşim" şarkısını seslendiren miniklerin dansı büyük alkış aldı. Ay-yıldızlı kıyafetli anneleriyle birlikte podyuma çıkan minikler, renkli görüntüler oluşturdu. Hindistan'dan Japonya'ya, Porto Riko'dan Çin'e, Kazakistan'dan Mısır'a kadar pek çok ülkenin kıyafetlerinin yer aldığı defilede, ülkelerin özellikleri de tanıtıldı. İzleyenlerden tam not alan defilede minik mankenler alkış yağmuruna tutuldu.

Oğlu Yusuf Kayra Kayalı ile podyuma çıkarak Hindistan'ın yerel kıyafetini sergilediklerini ifade eden Ayşe Kayalı, "Podyuma çocuğumuzla birlikte çıkmak çok heyecanlı ve mutluluk verici. En kıymetli varlığımız çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla birlikte bu heyecanı bize yaşatanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Ay-yıldız kıyafet konseptini, öğretmenlerin yardımları ile hazırladıklarını belirten Ayşe Kayalı diğer velilerle imece usulü kıyafetleri diktiklerini anlattı.

Kızı Öykü Hatice ile aynı podyumu paylaşan Emel Köse ise defilede güzellik kraliçeleriyle ünlü bir ülke olan Porto Riko'nun kıyafetlerini sergileyerek, unutamayacakları bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Japon kıyafetleri ile podyuma çıkan öğrencilerden Beren Yıldız'ın annesi Seyhan Yıldız da "Çok eğlendik. Kızım çok mutlu oldu. Japonya'yı yakından tanıdık, inceledik. Her şey güzeldi emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.Cihan

Miniklerden dünya kıyafetleri defilesi

Miniklerden dünya kıyafetleri defilesi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim