• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Miniklerden çöpten sanata ritim gösterisi

Miniklerden çöpten sanata ritim gösterisi
Kayseri Talas Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince düzenlenen programda Namık Kemal Anaokulu öğrencileri geri dönüşümden elde...

Kayseri Talas Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince düzenlenen programda Namık Kemal Anaokulu öğrencileri geri dönüşümden elde edilen ürünlerle sanatsal gösteri sundu.

Eski İl Özel İdaresi Kültür Merkezindeki programda konuşan Talas İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yarınlarımızı, ülkemizi yavrularımıza emanet edeceğiz. Çocuklarımıza ne kadar iyi bir şekilde çevre ve geri dönüşüm bilinci verirsek, yarın daha rahat, daha müreffeh bir Türkiye'de yaşarız." dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bizim Talas olarak güzel bir avantajımız var. Başta kaymakamımız olmak üzere bütün kurumlarımızla uyum içindeyiz. Bugün, bizim için önemli günlerden bir tanesi. Biz aslında çocuklarımıza hak ettikleri muameleyi göstermiyoruz. Onlara birey olduklarını göstermeli, kendilerini ciddiye almalıyız. Onlar da kendilerini, ülkemizi ciddiye alır. Böylelikle kendilerine özgüveni olan bireyler olarak yetişir. Ülkemizin 2023'lerde, 2071'lerde her alanda gelişmesini istiyorsak, tek kurtuluşumuz çocuklarımıza sahip çıkmalıyız."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, Talas Belediyesi ile işbirliği içinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Belediye başkanımız sağ olsun bütün çalışmalarında okullarımızı gözetti. Okullarımızın, sınıflarımızın, öğretmen odalarımızın bakımlarını yaptırdı."ifadelerini kullandı.

Namık Kemal Anaokulu Müdürü Gülay Türkmen ise belediye ile bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından minikler, geri dönüşümden elde edilen ürünlerle mehter ve diğer ritimsel gösterilerini sergiledi. Miniklerin büyük alkış aldığı gösterilerin sonunda kendilerine ödüller verildi. Program miniklerin geri dönüşümden hazırladığı ürünlerin serginin gezilmesiyle sona erdi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim