• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Minikler Barış Manço’yu Unutmadı

Minikler Barış Manço’yu Unutmadı
Türk rock müziğinin öncülerinden ve Türkiye'nin unutulmaz sanatçısı Barış Manço ölümünün 17. yıl dönümü yaklaşırken minik öğrenciler tarafından...

Türk rock müziğinin öncülerinden ve Türkiye'nin unutulmaz sanatçısı Barış Manço ölümünün 17. yıl dönümü yaklaşırken minik öğrenciler tarafından çeşitli gösterilerle anıldı.

Gültepe Kültür Merkezi'nde Erciyes Koleji tarafından düzenlenen etkinlikte Barış Manço ölüm yıl dönümü yaklaşırken minik öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli gösterilerle anıldı. Gösteriler izleyenlerden tam not aldı. Etkinlikte konuşan Erciyes Koleji İlkokul Müdürü Ali Baykal, "Barış Manço'nun mesajlar içeren şarkıları hala dillerdedir. Barış Manço'nun şarkılarını dinlediğimizde popüler kültürün yerine toplumsal mesajları çoğu zaman aldık" dedi.

Barış Manço'nun bir halk adamı olduğunu dile getiren Baykal, "Barış Manço toplumsal konulara değindiği için aynı zamanda halk adamıdır. Nane limon gerçeğini onunla gördük. Halil İbrahim Sofrası'nın bereketini, dünyanın faniliğini, büyüklerimize olan hürmeti, atalarımızın değerlerini ve hatta hayvan sevgisini bile onun eserlerinde gördük. Biz de ölüm yıl dönümünde onun güzel eserlerini Erciyes Koleji ana sınıflarımız ile birlikte yaşamak istedik. Erciyes Koleji olarak biz eğitimin ve eğitimdeki başarının bir çıtası olmadığına inanıyoruz ve her geçen gün verdiğimizin eğitimin üzerine biraz daha ne katabiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Son sınavlarda öğrencilerimizin elde ettiği başarılar bizi çok mutlu etti. Türkiye geneli deneme sınavlarında elde edilen ve yaklaşık 60 binin üzerinde öğrencinin katıldığı ve ağırlık olarak özel okulların yer aldığı deneme sınavlarında öğrencilerimizin elde ettikleri Türkiye birincilikleri bizleri çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Minikler Barış Manço’yu Unutmadı

Minikler Barış Manço’yu Unutmadı

Minikler Barış Manço’yu Unutmadı

Minikler Barış Manço’yu Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim