• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Minik Yüreklerden Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Bağış

Minik Yüreklerden Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Bağış
Erzincan'da minik öğrencilerden anlamlı bağış. Erzincan İnci Tanesi Gündüz Bakımevi ve Kreşinde eğitim alan minik öğrenciler geleneksel hale getirdikleri...

Erzincan'da minik öğrencilerden anlamlı bağış. Erzincan İnci Tanesi Gündüz Bakımevi ve Kreşinde eğitim alan minik öğrenciler geleneksel hale getirdikleri bağış kampanyaları ile ihtiyaçlılara yardım etmeye devam ediyor. Kendilerinin yaptığı kumbaralarda topladıkları harçlıkları ile ihtiyaçlılara yardım yaparak yardımlaşma paylaşma ve işbirliğini öğrenen çocuklar bu davranışları ile örnek oluyorlar. İnci Tanesi Gündüz Bakımevi ve Kreşinde eğitim alan minik öğrenciler, sene başında kendi elleriyle yaptıkları kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarını Bayırbucak Türkmenlerine iletilmek üzere İHH başkanı Alaatin Önel'e teslim ettiler.

ÇOCUKLAR YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMAYI ÖĞRENİYORLAR

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak bir açıklama yapan İnci Tanesi Gündüz Bakımevi ve Kreş Müdürü Tevfik Karataş, böyle yardımların devam edeceğini dile getirerek; "Çocuklarımız yardımlaşma paylaşma ve işbirliği konularını yaparak yaşayarak öğrenmeleri için her yıl geleneksel olarak düzenlenmiş olarak yardım kampanyamız kapsamında bu yılda çocuklarımızın sanat etkinliği olarak artık materyallerle hazırlamış oldukları kumbaralarını bu yılda Bayırbucak Türklerine İHH aracılığıyla göndermek istiyoruz" diye konuştu.

KENDİLERİ KÜÇÜK AMA YÜREKLERİ KOCAMAN

İHH Başkanı Alaattin Önel ise konuşmasında "Paylaşmayı dağıtmayı öğrenen öğrencilerimiz ileride de bunun önemini anlayacaklardır" diyerek; " İnci Tanesi Kreşimizin her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal etkinlik bazında el becerilerin atması hem de yardımlaşma bazında sadece kendilerine değil paylaşmayı da öğrenmeleri açısından çok önemli bir etkinlik yaptıklarını gözlemliyoruz. Burada hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize paylaşmayı, dağıtmayı bir nevide olsa öğretiyorlar" dedi. Yapılan konuşmaların ardından kendileri küçük fakat yürekleri kocaman olan minik öğrenciler harçlıklarını İHH temsilcisi Alaattin Önel'e teslim ettiler.

Minik Yüreklerden Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Bağış

Minik Yüreklerden Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Bağış

Minik Yüreklerden Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Bağış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim