• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Minik Yazarların İlk Eseri Çıktı

Minik Yazarların İlk Eseri Çıktı
Çocukların hayallerini gerçekleştirmesine önayak olan Beylikdüzü Belediyesi, Büyükşehir İlkokulu öğrencilerinin kendi hayal dünyalarında özenle yazdıkları...

Çocukların hayallerini gerçekleştirmesine önayak olan Beylikdüzü Belediyesi, Büyükşehir İlkokulu öğrencilerinin kendi hayal dünyalarında özenle yazdıkları hikayeleri kitaplaştırdı. Baskısı yapılan kitaplarını büyük bir heyecanla bekleyen minik yazarlar kitaplarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinden aldı.

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu'nun minik yazarları öğretmenlerinin kılavuzluğunda ilk hikaye kitaplarını çıkardı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya üzerinden ulaşarak yaşadıkları olaylar ve hayal dünyalarının zenginliğiyle hazırladıkları kitaplarının basımı için destek isteyen genç yazarlar, "Yazarlığa İlk Adım" isimli kitaplarına kavuştu. Proje karşısında heyecanlandığını belirten İmamoğlu, emeği geçen öğretmenlere, çocuklara, velilere teşekkür ettiğini belirtti.

"ESERLERİYLE BİZE YOL HARİTASI ÇİZEBİLİRLER"

Farklı hikayelerle devamı çıkacak olan kitabın ilkini 18 yazara tek tek dağıtan İmamoğlu, projenin baş mimarlarından 4-F sınıfının öğretmeni Hüseyin Uçmaz, 4- D sınıfının öğretmeni Turan Şenkul'u ve Okul Müdürü Sefer Ergen'i de tebrik etti.

Minik yazarların çabaları karşısında büyük hayranlık duyduğunu belirten Başkan İmamoğlu, "Çocukların kendi iç dünyasını yansıtması ve bu yaşta yazabiliyor olması müthiş bir şey. Bunu bir esere dönüştürerek sınıflarında dağıttık. Bir sonraki proje olarak çocuklardan Beylikdüzü'nü yazmalarını isteyebiliriz. Hayal dünyalarından yararlanabiliriz. Öyle eserler ortaya koyabilirler ki bize yol haritası çizebilirler. Ben bu kitap işini çok sevdim. Belki yıllar sonra bu yazar bu kitapta vardı, ilk satırlarını Beylikdüzü'nde yazmıştı diyebileceğiz. Çocuklarımız çok güzel, ben umutluyum" diye konuştu.

Minik Yazarların İlk Eseri Çıktı

Minik Yazarların İlk Eseri Çıktı

Minik Yazarların İlk Eseri Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim