• BIST 9679.8
  • Altın 2489.35
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4467
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 20 °C

Minik Paletler Şehitkamil’de Yarıştı

Minik Paletler Şehitkamil’de Yarıştı
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen Minik Paletler Şenliğinde 9 Farklı Kulüpten...

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen Minik Paletler Şenliğinde 9 Farklı Kulüpten 125 Sporcu madalya için yarıştı. Minik kulaçların büyük heyecan yaşadığı şenlikte, yarışlara katılan tüm sporcular şampiyon ilan edildi.

Su Sporları branşlarında birbirinden önemli organizasyonlara başarıyla imza atan Alleben Yüzme Havuzu, önceki gün Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen şenlikte 125 minik sporcuyu misafir etti. Su Altı Sporları Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan paletli yüzme yıldızlar, ümitler ve gençler kategorisi bireyselil birinciliği yarışlarıyla birlikte organize edilen şenlikte, 9 farklı kulübün minik sporcuları yarışlar sonrasında şampiyon ilan edildi. Ödül kürsüsünde büyük sevinç yaşayan minik kulaçlar ilerleyen yıllar için şampiyonluk sözü verdi.

İSTANBUL EKİPLERİ KULVARLARDAKİ YERİNİ ALDI

Minik Paletler Şenliği, ülke genelinden yarışlara katılmak isteyen kulüplerde kapılarını açtı. İstanbul ilinden şenliğe katılmak üzere Gaziantep'e gelen Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü ve İstanbul Bahçelievler Yıldız Spor Kulübü Sporcuları Gaziantep'te olmaktan ve Alleben Yüzme Havuzunda yarışmalara katılmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti.

SU SPORLARINDA ULUSAL STANDARTLARDA MARKA

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Branşı Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takım Antrenörü Cengiz Bingül, Şehitkamil Belediyesinin gerek Gaziantep ve Türk Sporuna kazandırdığı tesisler ve bu tesislerde düzenlediği organizasyonlarla gerekse kısa bir zaman diliminde elde ettiği sportif başarılarla artık ülke genelinde büyük bir marka haline geldiğini belirtti. Bingül, "Şehitkamil Belediyesi, su sporlarındaki yapılanması ve Alleben Yüzme havuzlarında düzenlenen organizasyonlarla, Türkiye'de bir marka haline geldi. Birçok büyük ilde ve profesyonel spor kulüplerinde olmayan tesisler ve imkanlar Şehitkamil Belediyemizde mevcut.Bu yüzden Gaziantep'te olmayı ve Şehitkamil çatısı altında düzenlenen yarışlara katılmayı tercih ediyoruz. Ben federasyonumuz ve paletli yüzme camiası adına sportif alanda yapılan tüm çalışmalar ve su sporlarına verilen destekler adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve Alleben Yüzme Havuzları ekibine teşekkür ediyorum. Böylesine kaliteli organizasyonların ilerleyen dönemlerde de süre gelmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Minik Paletler Şehitkamil’de Yarıştı

Minik Paletler Şehitkamil’de Yarıştı

Minik Paletler Şehitkamil’de Yarıştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim