• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Minik Öğrencilerin Topladığı Mavi Kapaklar Umut Olacak

Minik Öğrencilerin Topladığı Mavi Kapaklar Umut Olacak
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'nin de verdiği destekle yürütülen proje kapsamında, anaokulu öğrencilerinin topladığı mavi kapaklar bir engelliye...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'nin de verdiği destekle yürütülen proje kapsamında, anaokulu öğrencilerinin topladığı mavi kapaklar bir engelliye umut olacak.

Beyşehir Alaaddin Keykubat Anaokulu'nda öğrenim gören minik öğrenciler, yürütülen bir proje kapsamında eğitim yılının başından itibaren topladıkları mavi kapakları Beyşehir Belediyesi'ne teslim etti. Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından teslim alınan 10 çuval dolusu mavi kapak, tekerlekli sandalyeye dönüştürülmek üzere ilçeye hizmet veren geri dönüşüm firması yetkililerine verildi. Mavi kapaklar karşılığında alınan bir tekerlekli sandalye, Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından okul yönetimine teslim edildi. Proje hakkında bilgi veren Alaaddin Keykubad Anaokulu Müdürü Selma Öztürk, öğrencileri destek verdikleri bu kampanyadan ötürü kutladı. Kapaklar karşılığında alınan tekerlekli sandalyenin ilçedeki maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi bir engelliye hediye edileceğini belirten Öztürk, "İhtiyaç sahibi bedensel bir engelli kardeşimizin tekerlekli sandalye hediye etmek suretiyle yaşama daha da sıkı sıkıya bağlanması amacıyla düzenlediğimiz bu projeyle, hem çevre kirliliğini önlemek istedik, hem de minik öğrencilerimizde geri dönüşüm bilincini oluşturmayı hedefledik. Kampanya ile birlikte eğitim yılının başından bu yana mavi kapak toplamak için adeta seferber olan çocuklarımız 10 çuval dolusu kapağı bir araya getirdi. Beyşehir Belediyemizden bu kapaklar karşılığında bir tekerlekli sandalye temini talebinde bulunmamızla birlikte isteğimiz geri çevrilmedi ve alımı yapılan tekerlekli sandalyenin teslimi de okulumuza yapıldı. Belediyemize, geri dönüşüm firmamıza, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu projeye verdiği destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Minik Öğrencilerin Topladığı Mavi Kapaklar Umut Olacak

Minik Öğrencilerin Topladığı Mavi Kapaklar Umut Olacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim