• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Minik öğrenciler ilk müzikal gösterisini izledi

Minik öğrenciler ilk müzikal gösterisini izledi
Kalkınma Bakanlığı tarafından 2017 yılı SODES kapsamında kabul edilen, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi tarafından...

Kalkınma Bakanlığı tarafından 2017 yılı SODES kapsamında kabul edilen, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi tarafından yürütülen "Güçlü Kadın, Güvenlik Gelecek" projesi kapsamında minik öğrenciler, Üniversite öğrencileriyle birlikte müzikal izledi.

GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde Elit Sanat Organizasyon tarafından organize edilen TRT Çocuk "Heidi Müzikali" tiyatro oyununa, Nesrin Mehmet ABAR İlkokulundan getirilen 236 ilkokul öğrencisi katıldı. GAÜN Toplumsal Duyarlılık dersi kapsamında projede görev alan üniversitemiz Sosyal Bilimler MYO ve Tekstil Mühendisliğinden 60 öğrenci de miniklere yardımcı oldu. Müzikalde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, "Bu müzikal kapsamında öğrencilerimize hem üniversitemizi tanıtacağız, hem de öğrencilerin toplumla olan birlikteliğini sağlamış olacağız. Katkılarından dolayı öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ritm kursu başladı

GAÜN Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi tarafından yürütülen "Güçlü Kadın, Güvenlik Gelecek" projesi kapsamında 32 saat süren ritim kursu, proje paydaşı olan Nesrin Mehmet Abar ilkokulu öğretmenleri tarafından seçilen 20 başarılı öğrenci ile başladı. GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, Projenin Koordinatörü İpek Tezel ve TDP ekibi ile GÜSEM'de gerçekleştirilen Ritim Kursunu ziyaret ederek, kursiyerlere çeşitli hediyeler verdiler.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, "TDP biriminin yürütmüş olduğu birçok başarılı projelerle toplumun her kesimine hitap edilerek, öğrencilerimizin toplumla buluştuğunu, ayrıca; SODES kapsamında Üniversitemizce yürütülen bu projenin de, bunlardan biri oluğunu ve projeye katkı sağlayan tüm Kurum ve Kuruluşlara teşekkür etti" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim