• BIST 9530.47
  • Altın 2479.559
  • Dolar 32.4591
  • Euro 34.6648
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor
Tuzla Belediyesi, sahildeki minik misafirlerini sahil yaya yolu düzenleme çalışmaları kapsamında veteriner hekim gözetiminde Kedi Evleri'ne naklediyor.

Tuzla Belediyesi, sahildeki minik misafirlerini sahil yaya yolu düzenleme çalışmaları kapsamında veteriner hekim gözetiminde Kedi Evleri'ne naklediyor. Hayvanseverler de gönüllü olarak Tuzla Belediyesi ekibinin çalışmalarına refakat ediyor.

Tuzla Belediyesi, ilçe sahilinde devam eden düzenleme çalışmalarını yakından takip ediyor ve sahil kesimindeki doğal alanlarda barınan sokak hayvanlarını da daha güvenli alanlara götürüyor. Tuzla Belediyesi, İDO İskelesi ile Tuzla Marina arasındaki alanda sahil yaya yolu düzenleme çalışmaları nedeniyle Kedi Evleri'ni 450 metre ileride, spor tesisleri yanındaki alana naklederek yaşamını kayalıklar arasında sürdüren kedileri de veteriner hekim nezaretinde Kedi Evleri'ne teslim ediyor.

HAYVANSEVERLER ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Bölgedeki kayalar arasında yuvalanan bazı kedileri veteriner hekimle birlikte Kedi Evleri'ne götüren ekipler, sokak hayvanlarının çalışmalar sırasında zarar görmemesi için titiz bir çalışma sergiliyor. Tuzla Belediyesi veteriner hekimi ve sokak hayvanlarını besleme ekibi, mesaisini bu alanda geçirerek kayalıkların altına, kedilerin yaşayabileceği her alana bakıyor, bulduğu kedileri Kedi Evleri'ne götürüyor. Ekip, Kedi Evleri ile sokak hayvanlarının kümelendiği alanlara her gün düzenli olarak su ve mama da götürerek yaşamsal ihtiyaçlarını karşılıyor.

Tuzla Belediyesi ekibinin çalışması, Tuzlalı hayvanseverler tarafından da yakından takip ediliyor. Hayvansever bir vatandaş, Tuzla Belediyesi ekibiyle birlikte hareket ederek hem çalışmalara gönüllü olarak katıldı hem de fikirlerini paylaşarak hizmete destek verdi.

"SOKAK HAYVANLARI BİZE EMANET"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak hayvanlarının korunması, barınması ve tedavilerinin gerçekleştirilmesi konusunda hassas bir çalışma sürdürdüklerini söyledi. Bir ekibin sokak hayvanlarının yaşamsal ihtiyaçlarının karşılanması için görevlendirildiğini belirten Başkan Yazıcı, "Sahil yaya yolunda yapılacak çalışma nedeniyle kayalık alanda yaşayan kedilerin kedi evlerine nakli ile yakından ilgileniyoruz. Ekiplerimiz, bu alanda yaşayan hayvanların zarar görmemesi için tüm kayaları kontrol ediyor, bulduğu kedileri kedi evlerine götürüyor. Bir veteriner hekimimiz ve ekibimiz, Tuzla sahilinde çalışmalar süresince bu konuda görev yapmayı sürdürecek. Sahil yaya yolu düzenleme ekibi, bizim veteriner hekimimizin gözetiminde çalışma yapacak. Sokak hayvanları bize emanet edilen bir canlıdır ve biz de o canlıların zarar görmemesi, ihtiyaçlarının karşılanması için sorumluluğumuzu hassas bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sahil yaya yolu düzenleme çalışmaları süresince ekibin bu alandaki kedilerin zarar görmemesi için görevine devam edeceğini söyledi.

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor

Minik Misafirler Kedi Evlerine Güvenle Naklediliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim