• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Minik Hastaların Tiyatro Eğlencesi

Minik Hastaların Tiyatro Eğlencesi
Dr. Sami Ulus Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro gösterisi düzenlendi.

Dr. Sami Ulus Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için tiyatro gösterisi düzenlendi.

Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde hasta çocukların büyük sevgi beslediği gönüllü çalışan Fatma Kılıç'ın ölüm yıldönümü anısına hasta çocuklar için bir eğlence programı düzenlendi. Çocuklara tiyatro gösterimi yapıldı.

Hastane gönüllüsü Vahide Yılmaz'ın sorduğu bilmecelere doğru cevap veren minik hastalara oyuncak hediye edildi.

Dr. Sami Ulus Hastanesi'nde annesi Fatma Kılıç gibi gönüllü olarak çalışan Vahide Yılmaz, program başlamadan önce kısa bir konuşma yaptı. Annesinin bu hastanede çok tanınan bir insan olduğunu ve insanlara yardım etmeyi çok sevdiğini vurgulayan Yılmaz, "Bugün sadece benim değil bütün hasta çocuk annesi olan Fatma Kılıç'ı kaybettiğimiz gün ve gerçekten bana bu gururu yaşattığı için anneme sizlerin önünde çok teşekkür ediyorum. Burada bulunmamın en büyük sebebi şu: Ben zaten hastane gönüllüsüyüm, bu görevi 11 seneden beri yapıyorum. Şükürler olsun ki annem bana bir bayrak verdi ve ben bu bayrağı gururla taşıyorum" şeklinde konuştu.

Yılmaz, annesi Fatma Kılıç'ı şöyle tanıttı:

"Kendisi ilkokul mezunu ve burada bir anısı var annemin. Annem katlarda gezerken bir hasta yakını annemden para istiyor ve annem orada para verecekken bakıyor insanlar var, "Köşeye çekilelim orada veriyim" diyor. O arada başhekim ve başhekim yardımcısı görüyorlar. Annem parayı verirken görüyorlar ve orada annem kalp krizi geçiriyor. Sebep şu; annem her zaman şunu demiştir: "Bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek" fakat ben bunu biraz daha sesli yapıyorum. Yani bunun devamı gelsin istiyorum çünkü. Annemden sonra ben bunu 5 sene yapabildim kendi maddi imkanlarımla, arkadaşlarımın, abimin yardımlarıyla, sonra tıkandım."

Yılmaz, "Şu an yanımızda küçük bir beyefendi var Tarık Baki Keskin. Tarık Baki'nin babası benimle hastaneyi ziyarete geldi ben orada onun gönlünü gördüm ve dedi ki "Vahide Hanım bizim vakıf size yardım etsin" ondan sonra İhsan Arslan Vakfı bu hizmete canı gönülden destek veriyor. Maddi manevi bütün alımlarda bütün ihtiyaçlarda sonuna kadar arkamdalar. İhsan Arslan adına, Tarık Baki'yi alkışlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından tiyatro gösterisi yapıldı. Hastanede tedavi gören çocuklar büyük bir ilgi ile gösteriyi izledi.

Minik Hastaların Tiyatro Eğlencesi

Minik Hastaların Tiyatro Eğlencesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim