• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Minik GKV’liler Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Etti

Minik GKV’liler Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Etti
Yaparak yaşayarak öğrenme metodunun etkin olarak uyguladığı GKV Özel Anaokulunda öğrenciler, gelecekteki meslekleriyle ilgili olarak kurdukları hayallerini...

Yaparak yaşayarak öğrenme metodunun etkin olarak uyguladığı GKV Özel Anaokulunda öğrenciler, gelecekteki meslekleriyle ilgili olarak kurdukları hayallerini gerçekleştirmek için, meslekleri tanıma gezilerine katılıyor. Şehitkamil Belediyesini ziyaret eden minikler Şehitkamil belediye Başkanı Fadıloğlu'ndan belediyecilik hakkında bilgi aldı.

'Hayallerim Geleceğimdir" projesi kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrenciler ve öğretmenleriyle okul idarecileri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret ederek isteklerini dile getirdi. Minik öğrenciler hazırladıkları çeşitli projelerden oluşan isteklerini Başkan Fadıloğlu'na anlatarak uygulanması için destek istedi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu minik öğrencilerin isteklerinin kendisi için önemli bir yol haritası olacağını ve istekleri içeren özenle yapılmış kağıtları tek tek inceleyeceğini, uygulanabilir olanları uygulayacağını ifade etti. Öğrencilerin kurdukları hayalleri hedefleri olarak görmeleri ve bu hedefleri gerçekleştirmek için aldıkları eğitiminde desteğiyle yol haritası oluşturabilmelerinin önemli olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, bu tür gezilerin anlamlı ve bir o kadar öğrencilerin belleklerinde yer eden, kalıcı faaliyetler olduğunu ifade ederek, Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut ise, "Hayallerim Geleceğimdir Projesi" kapsamında öğrencilerin yaşadıkları çevrelerdeki mesleklerle ilgili merak ettiklerini öğrenmek ve geleceklerini şekillendirmek amacıyla, çeşitli kurum ve kuruluşlara inceleme gezileri düzenlediklerini belirterek "Bugün öğrencilerimizle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret ettik. Öğrencilerimiz öğretmenlerinin de rehberliği ile ilçe belediyemizden beklentilerini ve yapılmasını istedikleri çalışmaları hazırladıkları resimlerle başkanımıza sundular. Bu tür gezilerle öğrencilerimiz meslekleri tanırken o mesleklerin insan yaşamındaki fonksiyonları hakkında da bilgi sahibi oluyorlar. Bizleri kabul ederek zaman ayırdığı ve öğrencilerimizle tek tek yakından ilgilendiği için Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi. İsteklerini Fadıloğlu'a ileten minik GKV'liler gördükleri ilgiden memnun kalarak, Şehitkamil Belediyesinden ayrıldı.

Meslek tanıma gezilerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği ifade edildi.

Minik GKV’liler Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Etti

Minik GKV’liler Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Etti

Minik GKV’liler Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Etti

Minik GKV’liler Başkan Fadıloğlu’nu Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim