• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş sorumluluk bölgesi olan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki 71 bin 683 dekarlık alanda sokakta yaşayan...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş sorumluluk bölgesi olan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki 71 bin 683 dekarlık alanda sokakta yaşayan barınak ve yiyecek bulamayan hayvanların imdadına yetişti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. ve Samsun Atakum Rotaract Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği "Minik Dostlarımız Üşümesin" kampanyası ile sokakta yaşayan hayvanların soğuk kış günlerinde yiyecek ve barınacak alan bulmaları sağlandı. Adnan Menderes Bulvarı'nın çeşitli noktalarına yerleştirilen geri dönüşüm malzemeleri ile hazırlanan kulübelerin yanında hayvanlar için yiyecekler de bırakıldı.

"MASRAFSIZ OLARAK HAYVANLARA KULÜBE YAPABİLİRSİNİZ"

Kulübelerin evlerde bulunan geri dönüşüm malzemeleri ile maliyetsiz olarak hazırlanabileceğini belirten Samsun Atakum Rotaract Kulübü Başkanı Denef Artut, "Adnan Menderes Bulvarı üzerine yerleştirdiğimiz bu kulübeleri vatandaşlarımızda evlerinde yaparak çeşitli yerlere koyabilir. Sokakta yaşayan hayvanların soğuk kış günlerinde yiyecek ve barınma imkanına ulaşmasına vesile olabilir. Bu çalışmamızın ardından hayvanseverlerin aynı uygulamayı yapacağına inanıyoruz. Projemizin her aşamasında bizleri destekleyen Samsun Kültür Turizm A.Ş'ye teşekkür ederiz" diye konuştu.

WHATSAPP HATTI İLE İLETİŞİM

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaşanan tüm aksaklıkların, görüş ve önerilerin Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş.'ye bildirilebileceğini duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. Genel Müdürü Musa İlkay Güler, "Çalışmalarımızla hayvanların bu soğuk havalarda aç kalmasının önüne geçmeye çalışıyoruz. Hava şartlarının güçleştiği dönemlerde gerçekleştirilen özverili çalışma kış ayları boyunca devam ettirilecek. Kışın hayvanların aç kalmaması için vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gördükleri tüm aksaklık, görüş ve önerilerini fotoğraf ve adresleri ile 0539 226 17 32 numaralı whatsapp hattı aracılığıyla şirketimize ileterek Adnan Menderes Bulvarının daha da güzelleşmesi konusunda etkin bir rol üstlenebilirler" dedi.

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası

"Minik Dostlarımız Üşümesin" Kampanyası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim