• BIST 9524.59
  • Altın 2505.405
  • Dolar 32.5618
  • Euro 34.6475
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Minibüs Şoförlerine “Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü” Semineri

Minibüs Şoförlerine “Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü” Semineri
Tokat'ta şehit içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförlerine "İletişim Becerisi, Motivasyon, Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü, Beden Dili ve Davranış...

Tokat'ta şehit içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförlerine "İletişim Becerisi, Motivasyon, Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü, Beden Dili ve Davranış Kuralları" konulu eğitim semineri düzenlendi.

Tokat Belediyesi tarafından şehir içi yolcu taşımacılığı yapan üniversite hattında çalışan kooperatif üyeleri ve şoförlerine kişisel gelişim uzmanı Tarkan Zengin tarafından seminer verildi. "İletişim Becerisi, Motivasyon, Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü, Beden Dili ve Davranış Kuralları" konulu eğitim seminerine katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şehir içi taşımacılık görevini vekaleten belediye adına yapan minibüslerin belediyenin aynası olduğunu kaydetti. Dolayısıyla buradaki amaçlarının uzman ve bilirkişi eşliğinde eksiklikleri tespit etmek, bu eksikliklerle ilgili önlemlerimizi almak ve daha iyi bir yapıya kavuşmak olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, "Özellikle 65 yaş ve üzeri taşımacılığıyla ilgili yasal düzenlemeden sonra Tokat Belediyesi Beyaz Masamıza şehir içi taşımacılıkla ilgili yüzde 60-70 oranında şikayet geldi. Ne olursa olsun, yasal anlamda ücretsiz olarak taşımacılık için hakları var. Gittiğimiz tüm mahallelerde minibüslerle ilgili şikayetler oldu. Özellikle son 2-3 aydır yaptığımız çalışmalar ile bu şikayetler azaldı. Bizler bu duruma müdahale etmek, davranış bozukluklarını gidermek, nasıl daha iyi bir seyahat sağlanır bunun için böyle bir semineri uygun gördük. Bizler size kol kanat olmak halkımızın da daha rahat ve huzurlu bir seyahat etmesini sağlamak, daha iyi hizmet sağlamak için çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Minibüslerde renk değişikliğine giderek daha farklı bir görüntü sergilemek istedik. Üniversite hattında çalışan minibüslerimiz sarı renkte, şehir içi hattı minibüslerimiz ise fıstık yeşili renginde olacak. Her şey Tokat için, insanların duasını almak için çaba gösteriyoruz. Hep beraberce inşallah güzel bir çalışma yaparak yeni bir düzenleme getireceğiz. İnanıyorum ki yapacağımız yeni düzenlemeler ile müşteri memnuniyetini daha da artıracağız" dedi.

Minibüs Şoförlerine “Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü” Semineri

Minibüs Şoförlerine “Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü” Semineri

Minibüs Şoförlerine “Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü” Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim