• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Mimarlar Odası Ve Frig Fuarcılık Yapı Fuarı İçin Anlaştı

Mimarlar Odası Ve Frig Fuarcılık Yapı Fuarı İçin Anlaştı
Kütahya yeni bir fuara daha kavuşuyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan fuar 19 Mayıs'ta kapılarını açacak . Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile...

Kütahya yeni bir fuara daha kavuşuyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan fuar 19 Mayıs'ta kapılarını açacak . Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada Eskisehir, Uşak, Afyon, Bilecik, Bursa, Manisa, Kütahya'nın çevre ilçelerinden Mimarlar, Frig Fuarcılığın sağlayacağı ulaşım desteğiyle fuarı ziyaret edecekler.

Fuarda yapılacak "kentsel dönüşüme dair herşey" , "bina güvenliği ve alınacak tedbirler" konulu konferanslara tüm site yöneticileri davet edilecek.

Ayrıca ilköğretim çağı çocuklarına yönelik deprem similatörü de fuarda yer alacak.Konu ile ilgili mimarlar odası başkanı Erkan Morkoç, yaptığı açıklamada, "Bu fuar ilimiz için önemli bir etkinliktir . Bu fuarın hem inşaat sektörüne hem de halkımıza sağlayacağı katkıların farkındayız ve bunun için bu fuarın destekçisiyiz.Mimarlar Odası olarak elimizden gelen katkıda bulunacağız.Çevre il ve ilçelerden Mimarlarımızı Bu fuara getireceğiz.Kütahya'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Frig Fuarcılık yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "Evini yenilemek isteyenler, ev yaptıranlar,kentsel dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler "Kütahya Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri ve Isıtma-Soğutma Teknolojileri Fuarı'nda evleri için her şeyi bir arada bulabilecekler. Yıllardır yapmış olduğumuz fuarlara bir yenisini daha ekliyoruz. Kentsel dönüşümün ön planda olduğu bu dönemde halkımızı bilinçlendirmek ve inşaat sektöründeki gelişen teknolojileri bir arada halkımıza sunabilmek için böyle bir projeye başladık.Çevreden aldığımız olumlu etkilerle de böyle bir organizasyona ne kadar ihtiyaç duyulduğunu da görmüş olduk.Bu fuar sadece kentsel dönüşümü kapsamayacak tabi ki. Kombiden kapıya, musluktan dış cepheye inşaata dair her şey bu fuarda olacak. Ayrıca fuar sosyal etkinliklerle de zenginleştirilecek. Ziyaretçiler sektörün önemli isimleriyle bir araya gelirken aynı zamanda bilgilenecekler. Kütahya Yapı Fuarı 19 Mayıs'ta açılacak.22 Mayıs'a kadar devam edecek. Ziyaretler halka açık ve ücretsiz olacak" diye konuştu. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim