• BIST 9733.17
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Milyarder işadamı 5 kadına tecavüz etti

Ankara bununla çalkalanıyor. Kamu müteahhitliğinden zengin olan milyarder işadamı 5 kadına tecavüz etti.

ANKARA’nın sayılı zenginlerinden bir kamu müteahhidi hakkında, 5 kadına tecavüzden iddianame düzenlendi. Milyoner müteahhidi ele veren deliller evindeki kirli çamaşır sepetinden elde edildi.

Hürriyet Gazetesi'nden Nurettin Kurt'ın haberine göre M.K.’nın yakalanması ile sonuçlanan gelişmeler, iddianamaye göre şöyle yaşandı:

Daha önce Ankara’nın bir mahallesinin aynı sokağında beş ayrı kadına yönelik tecavüz olayı üzerine, polis, özellikle bu bölgede yalnız yaşayan kadınları dikkatli olmaları ve şüpheli şahısları ihbar etmeleri konusunda uyardı. Bu uyarının meyvesi, 5 Eylül 2013 tarihinde alındı.

YAYA OLARAK KAÇTI

Mahalle sakinlerinden olan ve yalnız yaşayan Ö.A. isimli kadın, polisi arayarak, şüpheli bir otomobilin evi önünde birkaç tur attıktan sonra sokağa park ettiğini haber verdi. A.Ö., aracın da plakasını da polise bildirdi. İhbar üzerine hemen olay yerine intikal edip otomobilin çevresinde önlem alan polisleri gören M.K., yaya olarak kaçtı. Araçta inceleme yapan polis, mont ve bir ruhsatsız tabancaya el koydu, vites kolundan parmak izi aldı. Parmak izi kayıtlarından, aranan şahsın, daha önce Bayındırlık Bakanlığı’nda ihale operasyonu kapsamında tutuklanan, hâkim ve savcı lojmanlarını da yapan kamu müteahhidi M.K. olduğu anlaşıldı. El konulan aracın da M.K.’ya ait müteahhitlik firmasına kayıtlı olduğu tespit edildi.

EVİNDEKİ KİRLİLER ELE VERDİ

M.K.’nın evine baskın düzenleyen polis, banyodaki kirli çamaşır sepetinde bulunan atlet, külot, yastık kılıfı, çorap, diş fırçası ve tıraş bıçağına, DNA taraması için elkoydu.

Kriminal laboratuvarda yapılan DNA testleri sonuçları, tecavüze uğrayan kadınlardan alınan spermlerle örtüştü.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI MİLYARDER
GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI

Evli ve iki çocuk babası M.K., gelişmeler üzerine kayıplara karıştı. Ancak M.K.’nın ikinci bir evi olduğunu belirleyen polis, bu eve yaptığı baskında, yatak odasında gizli bir bölmede milyoner müteahhidi yakaladı. Tutuklanan M.K. savcılık ve polis ifadelerinde isnat edilen suçlamaları kabul etmedi. Şikâyetçi kadınlarla kendi rızalarıyla birlikte olduğunu, hiç birinin evine zorla girmediğini ve para gasp etmediğini iddia etti.

TECAVÜZ ETTİ PARAMI ALDI

SON bir yıl içerisinde aynı mahallede tecavüze uğrayan kadınlar da polis ve savcılıkta ifade verdiler. Kadınların tamamının apartman giriş katlarında oturması, hepsinin evine pencerelerdeki demir korkuluklar kesilerek girilmesi dikkat çekti. Mağdurlardan A.G., şüpheli M.K.’nın sabaha karşı evine pencereden girerek boğazını sıkıp tecavüz ettiğini ve 200 lira parasını da alıp kaçtığını iddia etti.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim